Мићић: Бијељина европски орјентисана средина

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине на локалним изборима Мићо Мићић рекао је да је Бијељина европски оријентисана средина, која се најбрже развија у БиХ, а можда и у региону. "Није то само моја и заслуга ове градске управе, већ је то и допринос великог броја људи, појединаца, институција и организација", рекао је Мићић, актуелни вршилац […]

понедељак, септембар 24, 2012 / 16:54

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине на локалним изборима Мићо Мићић рекао је да је Бијељина европски оријентисана средина, која се најбрже развија у БиХ, а можда и у региону.

"Није то само моја и заслуга ове градске управе, већ је то и допринос великог броја људи, појединаца, институција и организација", рекао је Мићић, актуелни вршилац дужности градоначелника Бијељине, за "Независне новине".

Мићић је рекао да је Бијељина, од свих локалних заједница у БиХ, средина са највећим степеном толеранције и међусобног разумијевања.

Говорећи о свом програму, Мићић је рекао да је он заснован на реалном програму СДС-а и на програму свакодневног рјешавања питања и проблема грађана. "Тај програм је изградња капиталних инфраструктурних објеката од интереса великог броја грађана, у чему смо постигли резултате какве до сада нико није остварио у овој заједници", истакао је Мићић.

Он је навео да су гаранције да ће испунити обећано досадашњи резултати и чињеница да су грађани могли да се увјере да су се ријечи претварале у дјела.

"Држимо до својих обећања. Истина, не дајемо их лако. Не обећавамо аутопутеве, аеродроме, трамваје, хотелска насеља и друге доброте. Говоримо реалне ствари и стварамо их у дјела од којих корист има велики број људи", рекао је Мићић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *