Мићи Мићићу продужен мандат на челу бијељинског СДС

Досадашњи предсједник Градског одбора Српске демократске странке Бијељина Мићо Мићић поново је изабран на ову функцију. Мандат досадашњем предсједнику једногласно је потврђен данас на редовној Изборној скупштини бијељинског Градског одбора СДС-а. Новог предсједника и 62 члана Градског одбора бирало је више од 92 одсто чланова Скупштине, односно 283 од 310 делегата Скупштине странке. О могућности […]

недеља, април 5, 2015 / 14:23

Досадашњи предсједник Градског одбора Српске демократске странке Бијељина Мићо Мићић поново је изабран на ову функцију.

Мандат досадашњем предсједнику једногласно је потврђен данас на редовној Изборној скупштини бијељинског Градског одбора СДС-а.

Новог предсједника и 62 члана Градског одбора бирало је више од 92 одсто чланова Скупштине, односно 283 од 310 делегата Скупштине странке.

О могућности да се кандидује за предсједника странке на републичком нивоу Мићић каже да у Градском одбору још није било таквих размишљања, нити је у вези са тим донесена било каква одлука.

Мићић је појаснио да је садашње страначко руководство на републичком нивоу договорило да послије завршених унутарстраначких избора, с циљем јединства странке, покушају изабрати најбоље људе.

"Покушаћемо, што је и мој став, да то буду млађи људи и да, без неких силних подјела, изаберемо ново руководство", рекао је Мићић и додао да је основни циљ јединство странке.

Он је додао да је први задатак странке да побиједи на предстојећим локалним изборима, што ће, како је рекао, показати снагу СДС-а.

Након Изборне скупштине, Градски одбор бираће чланове руководства овог страначког тијела. Градски одбор СДС-а Бијељина има 77 чланова, од којих предсједник Градског одбора кооптира 15 чланова.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *