Меси потписао нови уговор, најјачи на свијету

Барселонин Аргентинац продужио у понедељак сарадњу са клубом, па одлетио у домовину на припреме за Свјетско првенство. Према данас постигнутом договору и потписаном уговору, Лионел Меси (27) остаће у Барселони до 2018. године. У том периоду, годишње ће зарађивати 20 милиона евра, мјесечно 1,6 милиона, а недељно 416.666 евра. Вијест је потврдио и клупски сајт. […]

понедељак, мај 19, 2014 / 17:38

Барселонин Аргентинац продужио у понедељак сарадњу са клубом, па одлетио у домовину на припреме за Свјетско првенство.

Према данас постигнутом договору и потписаном уговору, Лионел Меси (27) остаће у Барселони до 2018. године.

У том периоду, годишње ће зарађивати 20 милиона евра, мјесечно 1,6 милиона, а недељно 416.666 евра. Вијест је потврдио и клупски сајт.

"Уговор је потписан у присуству Лионела Месија, његовог оца Хорхеа Месија и предсједника клуба, Јосепа Бартомеуа, спортског потпредсједника Ђордија Местреа и извршног директора клуба, Антонија Росића.

Током састанка, организованог у предсједничкој канцеларији Ноу Кампа, Лео Меси је неколико пута истакао да је узбуђен због новог уговора.

Аргентинац је члан Барселоне од 2000. године и у дресу Каталонаца освојио је шест титула шампиона Шпаније, два Купа краља, три Лиге шампиона два УЕФА Суперкупа и два ФИФА Свјетска првенства за клубове. За то вријеме је четири пута добио ФИФА Златну лопту.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *