Meси: Медији су замијесили мој сукоб са Роналдом

Нападач Барцелоне Лионел Меси оптужио је медије за стварање привидног ривалитета са звијездом мадридског Реала Кристианом Роналдом. „То раде медији, новине, који желе да нас посвађају. Никада нисам имао препирку с њим и он је сјајан играч“, рекао је Меси уочи пријатељске утакмице Аргентина – Њемачка. Он је додао да би волио да награда Златна […]

четвртак, август 16, 2012 / 17:43

Нападач Барцелоне Лионел Меси оптужио је медије за стварање привидног ривалитета са звијездом мадридског Реала Кристианом Роналдом.

„То раде медији, новине, који желе да нас посвађају. Никада нисам имао препирку с њим и он је сјајан играч“, рекао је Меси уочи пријатељске утакмице Аргентина – Њемачка.

Он је додао да би волио да награда Златна лопта припадне саиграчима из Барцелоне Хернандезу или Андресу Инијести, који су дали велики допринос на путу да Шпанија одбрани титулу на Европском првенству у Украјини и Пољској.

Меси је прошле сезоне постигао 50 голова у шпанском првенству, четири више од Роналда, а посљедњи три године добитник је ове престижне награде.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *