Мексико: Ваздушним топовима испаљивали дрогу преко границе

Да кријумчари имају бујну машту показује недавно откривени случај на америчко-мекисчкој граници гдје су наркодилери дрогу пребацили ваздушним топом. Наиме, америчка погранична полиција је прошле недеље пронашла 33 бурета марихуане које су мексички наркодилери ваздушним топом пребацили преко зида на мексичкој граници недалеко од Сан Луиса, у Аризони. „Ово никада досад нисмо видели. Било је […]

петак, децембар 14, 2012 / 09:16

Да кријумчари имају бујну машту показује недавно откривени случај на америчко-мекисчкој граници гдје су наркодилери дрогу пребацили ваздушним топом.

Наиме, америчка погранична полиција је прошле недеље пронашла 33 бурета марихуане које су мексички наркодилери ваздушним топом пребацили преко зида на мексичкој граници недалеко од Сан Луиса, у Аризони.

„Ово никада досад нисмо видели. Било је катапулта, али ништа слично овом”, објаснио је Кајл Естес, портпарол америчких граничара, преноси Ројтерс.

Бурићи, у којима је било по 38 килограма марихуане, укупне вриједности 42.500 долара, пронађени су прије него што су кријумчари стигли да их покупе, око 150 метара од пограничног зида на америчкој страни.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *