МЕКСИКАНАЦ (THE MEXICAN)

Продуцентски тип (те) године. Класични примјер филма чији је сценарио рађен на истом папиру, гдје и предрачун за трошкове снимања. Ништа битно, ни претјерано смијешно. Мушко-женски односи, и педери пате, љубав побјеђује. Кључно је учествовање Пита и Робертсове, за које је раније проношен глас да се не подносе. А то баш чуди љубитеље Космополитена и […]

среда, октобар 26, 2011 / 07:53

Продуцентски тип (те) године. Класични примјер филма чији је сценарио рађен на истом папиру, гдје и предрачун за трошкове снимања. Ништа битно, ни претјерано смијешно.

Мушко-женски односи, и педери пате, љубав побјеђује. Кључно је учествовање Пита и Робертсове, за које је раније проношен глас да се не подносе. А то баш чуди љубитеље Космополитена и ЦКМ: пошто би били „савршен пар".

Она је у то вријеме достигла зенит популарности, као и он, те је логичан био слијед ствари. Животни сапутник госпође Анистон, саплео се доцније о сличан продуцентски камен. Мада се у хотелу који се изајмљује на сат, морао неоргинално пријавити као господин Смит.

Да није толико исфолирано, сама прича би могла бити и интересантна. Особито са убиством плаћеног убице. Сви трагају за неким веома битним пиштољем, који иза себе има стару мексиканску легенду, и врло је кичасте израде. Препун срцуленцади и других орнамената, са мјестом за пуњење, такође у стилизованом облику човјекове пумпе за крв.

Ко гледа списак глумаца пред изнајмљивање, нека дријеши кесу.


(Редитељ: Гор Вербински, Улоге: Бред Пит, Џулија Робертс, Џејмс Гандолфини)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *