Медведев: Ванземаљци ходају Земљом

Бивши руски предсједник, а сада премијер, тврди да је уз нуклеарни кофер при примопредаји дужности добио и коверту са подацима о ванземаљцима. На питање новинарке о томе да као премијер зна све, те да ли зна можда да ли су ванземаљци посјетили Земљу, Димитриј Медведев даје неочекиван одговор: – Рећи ћу вам ово први и […]

недеља, децембар 9, 2012 / 19:44

Бивши руски предсједник, а сада премијер, тврди да је уз нуклеарни кофер при примопредаји дужности добио и коверту са подацима о ванземаљцима.

На питање новинарке о томе да као премијер зна све, те да ли зна можда да ли су ванземаљци посјетили Земљу, Димитриј Медведев даје неочекиван одговор:

– Рећи ћу вам ово први и посљедњи пут. Заједно са нуклеарним кофером, предсједник доноси и коверту са ознаком Строго повјерљиво. И она је у цјелости посвећена странцима који су посјетили нашу планету.

Медведев у одговору још обзнањује податке о специјалној тајној служби, која се бави надзором ванземаљаца који су посјетили Русију, те да се додатно можемо обавијестити пратећи документарац "Људи у црном".

Ту се већ чује смијех посматрача овог несвакидашњег одговора, док Медведев завршава разговор одговором да не може рећи колико има ванземаљаца међу нама "да не би изазвао панику".

Овакав иступ једног представника Руске Федерације, веома отежава одржавање стереотипне слике о сурово озбиљним и злим тиранима на челу исте, коју су од времена Совјетског савеза амерички филмови усадили у свијест многих народа на земљи, па тако и српског.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *