Мандићева и Прлаиновић најбољи спортисти у 2012.

Олимпијска шампионка у теквондоу Милица Мандић и најбољи стријелац ватерполо турнира и освајач бронзане медаље на Играма у Лондону Андрија Прлаиновић изабрани су за најбоље спортисте Србије у 2012. години, саопштио је данас Олимпијски комитет Србије (ОКС). Извршни комитет ОКС усвојио је данас приједлог Комисије за признања и награде најбољима биће уручене на свечаности у […]

четвртак, децембар 6, 2012 / 14:03

Олимпијска шампионка у теквондоу Милица Мандић и најбољи стријелац ватерполо турнира и освајач бронзане медаље на Играма у Лондону Андрија Прлаиновић изабрани су за најбоље спортисте Србије у 2012. години, саопштио је данас Олимпијски комитет Србије (ОКС).

Извршни комитет ОКС усвојио је данас приједлог Комисије за признања и награде најбољима биће уручене на свечаности у Дому Народне скупштине 21. децембра.

За најбољег тренера проглашен је Драган Јовић, тренер Милице Мандић, ватерполо репрезентација поново је најбољи мушки тим, док ће најбољи женски тим бити изабран после шампионата Европе за рукометашице.

Најбољи млади спортиста је ватерполиста Душан Мандић.

Извршни одбор одлучио је да овога пута Трофеј МОК-а буде додијељен генералном спонзору ОКС, компанији Теленор, због низа пројеката реализованих самостално и у сарадњи са ОКС који промовишу одрживи развој, заштиту животне средине и одрживе изворе енергије.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *