Мајмунски крици које је само Дени Роуз чуо

Фудбалски савез Србије „дебело“ је оспорио тврдње тамнопутог фудбалера Енглеске Денија Роуза да је био вријеђан на расној основи „сваки пут када би дотакао лопту“. Дени Роуз закукао је још из свлачионице у изјави за ББЦ: "Сваки пут када бих дотакао лопту, изводили би опонашање мајмуна!", тврдио је најтемпераментнији играч младе енглеске репрезентације, чије је […]

петак, октобар 19, 2012 / 13:08

Фудбалски савез Србије „дебело“ је оспорио тврдње тамнопутог фудбалера Енглеске Денија Роуза да је био вријеђан на расној основи „сваки пут када би дотакао лопту“.

Дени Роуз закукао је још из свлачионице у изјави за ББЦ:

"Сваки пут када бих дотакао лопту, изводили би опонашање мајмуна!", тврдио је најтемпераментнији играч младе енглеске репрезентације, чије је понашање код побједоносног гола свог тима у 95. минуту реванш утакмице баража за ЕП између Србије и Енглеске довело до туче на терену и револта навијача.

И не само то… Након што се "радовао" комуницирајући с навијачима Србије, потом шутнуо лопту у публику и добио црвени, лијеви бек "албиона" додао је и следеће:

"Почели су одмах када смо почели са загријавањем. Одмах су почели са опонашањем мајмуна и ја сам питао саиграче да ли они то чују. Одговорили су да чују", рекао је Роуз енглеским новинарима и додао:

"Током првог полувремена, када сам прилазио да узмем лопту и изводим аут, навијачи су почињали са опонашањем мајмуна, али прво полувријеме није било ни близу тако страшно као друго полувријеме. Два камена су ме погодила у главу док сам убацивао лопту у терен".

Уосталом, погледајте видео и "послушајте" мајмунске крике које је само Дени Роуз чуо и нико други.

Да све буде још спектакуларније, Роуз је рекао да је погођен са "два камена", што би свакако направило бар огреботину на његовом тијелу – али ни то није могло да се види на сликама после утакмице.0 КОМЕНТАРА

  1. Мој утисак је оволика галама. Реаговао премијер, навалили Енглези, јутрос и си-ен-ен… И Чедомир…, једини наш политичар који мисли да су афричке дипломате људождери, сад у епизоди о „расизму у Србији“.

  2. ma da, nasi navijaci su poznati kao mecene lijepog ponasanja..nema majmunskih krika..pa na svakoj zve i part utakmici isti se cuju koliko hocces puta.
    Onaj Francuz se sam ubio tj agent cie ga bacio da nas Srbe opljuje.

  3. Овдје је највише крив пачић дачић, да је он заузео став по овом питању умјесто што се ложио на бескрајно бесмислену причу о навијачима-хулиганима и то баш овог пута цјелокупна јавност се могла у директном преносу увјерити да су се сва срања одвијала доле на терену, међу играчима али и посебно међу стручним таборима, посебно Пирс и наш Макса…:P права бокс меч ревија удараца!B-)

    дачић би требао бар некад тријезан изаћи пред новинаре, или је њему ненадана слава баш толико помутила разум, да се и не тријезни више!?

  4. Počinjem da vjerujem u teorije zavjere i to da je MI6 i Velika Britanija,osvjedočeni neprijatelj Srba,počev od 1.,2. i ovog zadnjeg rata.Ovo je prešlo sve granice,zaista.Ovdje se običam čovjek mora zapitati gdje sve ovo vodi,naravno ni navijači nisu cvijeće, ali ovoliko buke ni oko čega,daje mi za pravo da teorija zavjere nije isključena.Ili je nešto drugo,ne znam zaista

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *