Маја Гојковић договорила прелазак у СНС?

Пошто је врх напредњака у Београду дао ”зелено свјетло”, Маја Гојковић се о детаљима преласка договорила са Игором Мировићем, пишу Новости. Предсједница Народне партије Маја Гојковић прије два дана је била у сједишту Окружног одбора СНС у Новом Саду, гдје је договорено о њеном преласку код напредњака, потврђено је ”Новостима” у петак у оба политичка […]

субота, децембар 1, 2012 / 09:19

Пошто је врх напредњака у Београду дао ”зелено свјетло”, Маја Гојковић се о детаљима преласка договорила са Игором Мировићем, пишу Новости.

Предсједница Народне партије Маја Гојковић прије два дана је била у сједишту Окружног одбора СНС у Новом Саду, гдје је договорено о њеном преласку код напредњака, потврђено је ”Новостима” у петак у оба политичка ”табора”.

Према незваничним информацијама, пошто је врх напредњака у Београду дао ”зелено свјетло”, Гојковићева се о детаљима преласка договорила са Игором Мировићем, потпредсједником СНС и координатором војвођанских напредњака. Она би званично требало да добије чланску карту СНС наредних дана.

У овом тренутку непознаница је да ли у СНС прелази само Маја или и њено преостало чланство.

Сарадник Гојковићеве, Небојша Кораћ, потврдио нам је да је прошле недеље ГО НП дао сагласност свом предсједнику да разговара са СНС. Маја Гојковић је започела политичку каријеру 1990. као члан Народне радикалне странке, која је потом прерасла у СРС. Почетком 2006. дала је оставку, а наредне је напустила странку.

На локалним изборима 2008. у Новом Саду, са својим удружењем освојила је седам одборничких мјеста. Неко вријеме, уз Коштуницу и Илића, била је дио тројне коалиције. Исте године регистровала је своју НП. Уочи овогодишњих избора придружила се Динкићу у УРС, али је дошло до разлаза.

Прије два дана око 500 чланова Народне партије у Зрењанину, градског одбора те странке и чланова предсједништва, приступило је Демократској странци Србије (ДСС) у том граду.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *