M:агазин доноси: паметна свеска и интерактивни 3Д музеј

И сљедеће суботе љубитељи науке и технологије ће имати прилику да погледају најновије издање популарне емисије м:магазин која се приказује на каналу Алтернативне телевизије у 16.15 часова. Ако желите да посјетите интерактивни музеј у 3Д технологији или вас занима како изгледа свеска у којој се сав записани садржај аутоматски дигитализује, немојте пропустити 43. издање ове […]

петак, април 17, 2015 / 07:29

И сљедеће суботе љубитељи науке и технологије ће имати прилику да погледају најновије издање популарне емисије м:магазин која се приказује на каналу Алтернативне телевизије у 16.15 часова.

Ако желите да посјетите интерактивни музеј у 3Д технологији или вас занима како изгледа свеска у којој се сав записани садржај аутоматски дигитализује, немојте пропустити 43. издање ове емисије.

Да ли сте чули за Pocketbook свеску? Она је тренутно велики хит у свијету и омогућава вам да на једноставан начин сав записани садржај сачувате у дигиталном облику. Свака страница свеске садржи одређени број иконица које вам омогућавају веома практичну онлине организацију ваших биљешки, а ова паметна свеска је одлично усклађена са свим фолдерима у вашем Dropbox-u, Google Docs-u и може се повезати са вашом електронском поштом.

Манила је све популарније туристичко одредиште захваљујући веома необичном интерактивном музеју у склопу којег можете да постанете дио славних слика. Од фараонских гробница па до ремек дјела Ван Гога, овај музеј омогућава вам да постанете много више од пуког посматрача и одиграте кључну улогу у некима од најпознатијих свјетских слика. Овај музеј смјештен је у редизајнираној аутобуској станици, а његове тродимензионалне слике прави су магнет за туристе.

У овом издању емисије представићемо вам и два најновија модела смартфона бренда Самсунг, Самсунг С6 и Самсунг С6 Edge који су недавно представљени у Барселони уочи највећег сајма мобилне технологије на свијету „Свјетска мобилна конференција 2015“. Најновији паметни телефони овог бренда имају изузетно моц́не процесоре, екране високе резолуције као и упадљив иновативни дизајн направљен уз помоћ врхунских материјала који су Самсунг искуство учинили уистину јединственим.

Као и сваки пут, кроз минуте забаве и знања воде вас водитељке Бранкица Стојановић и Јелена Бабић, а своје приједлоге тема и сугестије за емисију можете на послати на и-мејл адресу magazin@mtel.ba. Позивамо вас и да пажљиво пратите сваки од прилога будући да се у једном од њих крије одговор на наградно питање које постављамо сваке недјеље.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *