Ма каква штела: 15 дана да дигнете кредит за “младе брачне парове”

Расписан конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове.

понедељак, октобар 16, 2017 / 19:44

Министарство породице, омладине и спорта расписало је данас 16.10.2017.године Конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове.

Министарство ће субвенционисати 1 процентни поен каматне стопе (1%) на стамбене кредите које пласирају комерцијалне банке у Републици Српској, а по кредитним линијама Инвестиционо развојне банке Републике Српске: стамбени кредити од 03.04.2008. године.

Право пријаве на конкурс имају лица која:

a) су закључила уговор са комерцијалном банком која врши пласман кредитних средстава из кредитних линија Инвестиционо развојне банке Републике Српске: стамбени кредити, до дана затварања овог конкурса.

б) су у тренутку закључења уговора са банком о стамбеном кредитирању по горе наведеним кредитним линијама, имaла до навршених 35 година живота;

в) имају мјесто пребивалишта у Републици Српској.

Конкурс је отворен до 31.10.2017.године, а аликациона форма за подношење захтјева за додјелу субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове може се преузети на сајту Владе Републике Српске (www.vladars.net -> министарства -> Министарство породицe, омладинe и спортa -> Конкурс за субвенционисање каматне стопе).Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *