Лукач: Увиђај завршен, ситуација редовна

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је Срни да је ситуација у Зворнику након терористичког напада јутрос редовна, да је увиђај завршен и да се испитују докази са увиђаја. "Сада се испитују докази са увиђаја и идемо даље у рад са Агенцијом за истраге и заштиту БиХ. Видјећемо шта ће даља истрага показати", […]

уторак, април 28, 2015 / 09:09

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је Срни да је ситуација у Зворнику након терористичког напада јутрос редовна, да је увиђај завршен и да се испитују докази са увиђаја.

"Сада се испитују докази са увиђаја и идемо даље у рад са Агенцијом за истраге и заштиту БиХ. Видјећемо шта ће даља истрага показати", рекао је Лукач и додао да тренутно не може саопштити више детаља.

Он је навео да ће јутрос посјетити рањене полицајце.

У терористичком нападу на полицијску станицу у Зворнику, који је синоћ извршио Нердин Ибрић из села Сапна, убијен је један полицајац, а двојица су рањена.

Нападач је ликвидиран приликом размјене ватре.

Припадник вехабијског покрета је уз поклич "Алаху екбер" око 19.00 часова упао у просторије полицијске станице и одмах почео да пуца из аутоматске пушке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *