Лукач: Формирали смо тимове за Бобар баку и Боску (Бирач не спомиње)

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је да је МУП Српске формирао тимове који раде на случајевима Бобар банке и Робне куће „Боска“. Лукач на конференцији за новинаре у Бањалуци није желио да открије детаље шта се тренутно ради када је ријеч о Бобар банци, али је рекао да ће јавност бити упозната […]

петак, април 3, 2015 / 15:35

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је да је МУП Српске формирао тимове који раде на случајевима Бобар банке и Робне куће „Боска“.

Лукач на конференцији за новинаре у Бањалуци није желио да открије детаље шта се тренутно ради када је ријеч о Бобар банци, али је рекао да ће јавност бити упозната о свим детаљима када истрага буде завршена.

"Ријеч је о обимном предмету и требаће мало времена и стрпљења да се то заврши, али ништа неће бити сакривено и све ће бити јавно објављено", истакао је Лукач.

Он каже да посебан тим истражује случај нестанка оригиналног уговора о продаји бањалучке Робне куће "Боска" и мјеница.

"Мислим да ће та истрага убрзо бити завршена, а јавност ће бити обавијештена о свим детаљима", каже Лукач.

Он је рекао да је МУП Српске, баш као и јавност, заинтересован да након осам година буде окончана истрага убиства Милана Вукелића у Бањалуци.

"МУП Српске није одустао од истраге о том, нити било којем другом убиству. Надамо се да ће наши органи у свом раду успјети да дођу до нових чињеница које би могле указати ко је то испланирао и урадио", истакао је Лукач.

Он је рекао да МУП Српске још није добио захтјев за истрагу у бањалучком предузећу "Космос", те додао да не након што добију информације које су најављене одлучити шта даље.0 КОМЕНТАРА

 1. „Ријеч је о обимном предмету и требаће мало времена и стрпљења да се то заврши, али ништа неће бити сакривено и све ће бити јавно објављено“, истакао је Лукач.
  —————————
  Идентичне ријечи к’о за творницу глинице“Бирач“ – значи никад…,

  Читајући све ово рекло би се да живимо у државетини од сто милиона људи…а не у мало већој селендри од 1,3 милиона гдје свако свакога скоро у главу познаје.
  🙁

 2. Lukac se pita onoliko koliko i ja. Zmaj je bog i batina. Sto „pametnica“ nasa smisli, posao ostalih je samo da kazu: Javol, Her KomaDant! Heil!

  Dobrodosli u gulag!

  Najveca nesreca sto nas je mogla da zadesi da dopadnemp papaka jednom monstrumu.

 3. Grijesio sam u vezi ovoga Lukaca.
  Veceras gledam:elokventan, energican, ubjedljiv, strucan, govor tijela ne odaje nervozu, sagovornicima gleda u oci, …

  Sve u svemu- ulijeva povjerenje.Nema mjesta nikakvoj sumnji u nas MUP.
  zar ne?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *