Лош дан и за српске теквандоисте

Репрезентативац Србије у теквонду Дамир Фејзић поражен је данас од Британца Мартина Стампера у четвртфиналу олимпијског турнира у категорији до 68 килограма. У првој рунди четвртфиналног меча са домаћим Мартином Стампером Фајезић је био далеко бољи, али судије нису реаговале ни на један од удараца које је Стампер добио. На почетку друге рунде Фејзић је […]

четвртак, август 9, 2012 / 21:46

Репрезентативац Србије у теквонду Дамир Фејзић поражен је данас од Британца Мартина Стампера у четвртфиналу олимпијског турнира у категорији до 68 килограма.

У првој рунди четвртфиналног меча са домаћим Мартином Стампером Фајезић је био далеко бољи, али судије нису реаговале ни на један од удараца које је Стампер добио.

На почетку друге рунде Фејзић је наставио да доминира и коначно добио први поен. Британац је из првог напада зарадио поен, али је Фејзић брзо вратио предност од 2:1, којом је завршена друга рунда.

Од тог тренутка Британац је практично за сваки замах добијао поене и лако добио борбу 8:3.

С обзиром на то да је Стампер у следећем мечу изгубио од Турчина Тазегула и остао без финала, такмичење је завршено за Фејзића.

Репрезентативка Србије у теквондоу у категорији до 57 килограма Драган Гладовић није успјела да се пласира у друго коло Олимпијског турнира у Лондону, пошто је данас у прелиминарној рунди изгубила од Џејд Џонс из Велике Британије резултатом 15:1.

Британка је ушла у финале, тако да је за Гладовићеву слиједила борба у репесажу, али ј еи ту против Јапанке Хараде изгубила убједљиво, 15:2.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *