Лондон: Седам спортиста Камеруна нестали из олимпијског села

Шеф олимпијске делегације Камеруна потврдио је данас да је седам спортиста те земље напустило олимпијско село у Лондону и да се не зна гдје су. Британски медији шпекулишу да би спортисти из Камеруна могли да затраже политички азил у Великој Британији или у некој другој европској земљи. Британска прес асоцијација пренјела је да је реч […]

среда, август 8, 2012 / 12:04

Шеф олимпијске делегације Камеруна потврдио је данас да је седам спортиста те земље напустило олимпијско село у Лондону и да се не зна гдје су.

Британски медији шпекулишу да би спортисти из Камеруна могли да затраже политички азил у Великој Британији или у некој другој европској земљи.

Британска прес асоцијација пренјела је да је реч о пет боксера, једном пливачу и једном фудбалеру, који су били смјештени у новом олимпијском комплексу у Стратфорду, у источном Лондону.

Та асоцијација је пренјела писање камерунских медија да сви спортисти имају важеће визе, које им омогућавају да у Британији остану још три мјесеца. Дипломате Камеруна у Лондону још се нису огласиле поводом тог случаја.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *