Љубојевић излази из притвора

Специјално тужилаштво Републике Српске неће затражити продужење притвора бившем директору “Шума Републике Српске” Срђану Љубојевићу, осумњиченом да је примио мито од 10.000 КМ, речено је данас у овој правосудној институцији. У Специјалном тужилаштву Републике Српске наводе да не постоје законски разлози за тражење продужења притвора Љубојевићу. “Притвор Љубојевићу истиче сутра и браниће се са слободе. […]

петак, септембар 14, 2012 / 17:06

Специјално тужилаштво Републике Српске неће затражити продужење притвора бившем директору “Шума Републике Српске” Срђану Љубојевићу, осумњиченом да је примио мито од 10.000 КМ, речено је данас у овој правосудној институцији.

У Специјалном тужилаштву Републике Српске наводе да не постоје законски разлози за тражење продужења притвора Љубојевићу.

“Притвор Љубојевићу истиче сутра и браниће се са слободе. Истрага у овом случају је у завршној фази и оптужница ће бити потигнута веома брзо”, наводе у Специјалном тужилаштву Републике Српске.

Окружни суд у Бањалуци одредио је 16. августа једномјесечни притвор Љубојевићу којег су 15. августа ухапсили припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске због сумње да је примио мито од 10.000 КМ.0 КОМЕНТАРА

  1. Ja mislim da će on biti oslobođen za par godina, ali tad više neće biti bitno. Bitno je da SNSD na čelu sa Milom poštenjačinom trenutno ima korist, a što će se on naplatiti od republike Srpske nije bitno.

  2. додику је било потребно да га склони, наравно да неће бити осуђен ни један дан, ни једну марку, јер се он само замјерио додиковим тајкунима.
    додик стоји иза својих кримос-ортака, овај Љубојевић је колатерална штета, њему ће додиков режим исплатити накнадно све дневнице за ово вријеме које је морао провести ван система!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *