Латиновић жели бољу социјалну политику

Кандидат Коалиције „Покрет за Градишку“ за начелника општине Зоран Латиновић најавио је вечерас да ће, ако му грађани укажу повјерење на локалним изборима, смањити стопу пореза на непокретности. "Градишка спада у ред богатијих општина у Републици Српској, а на другој страни има превише сиромашних људи. То је посљедица катастрофално лоше социјалне политике која се спроводи", […]

уторак, септембар 18, 2012 / 23:03

Кандидат Коалиције „Покрет за Градишку“ за начелника општине Зоран Латиновић најавио је вечерас да ће, ако му грађани укажу повјерење на локалним изборима, смањити стопу пореза на непокретности.

"Градишка спада у ред богатијих општина у Републици Српској, а на другој страни има превише сиромашних људи. То је посљедица катастрофално лоше социјалне политике која се спроводи", рекао је Латиновић на предизборној трибини у градишком селу Бистрица.

Носилац одборничке листе СДС-а Скупштину општине Градишка Ђорђе Крчмар рекао је да се убудуће више пажње мора посветити селу, које је сада у запећку.

Коалицију "Покрет за Градишку" чини осам опозиционих партија, међу којима су СДС, ПДП, СНС.0 КОМЕНТАРА

  1. Господин Зоран Латиновић је Божији дар за грађане Општина Градишка,јер се прихватио кандидатуре за Начелника,да као врсни и трезвени ЕКОНОМИСТА заједно са својим грађанима спаси што се може спасити,од дугогодишње бахате и растрошне власти-режима.Како каже рајко васић,извјесни Латиновић,а ја кажем Господин Зоран Латиновић је узорни грађанин Општине Градишка и Народни Посланик у НС Републике Српске,који је у препуној великој сали Дома културе Градишка,на заједничкој Конвенцији доживио у три наврата такве аплаузе уз устајање и наклоност,према ЧОВЈЕКУ који разумије и који ће увијек разумјети своје девластиране и понижеене грађане од стране актуелног режима.Тада сам схватио да грађани желе ПРОМЈЕНЕ,и у томе изналазе свој сопствени СПАС од досадашње диктатуре Општинских власти-режима,која је у протеклом дугодишњем периоду запоставила и понизили своју Општину,а поготово своје високостручне привреднике.Јесте,увјек су нешто градили пред ИЗБОРЕ,али су се зато задужили за слиједећих 50 година,док су се појединци масно обогатили,а извођачи радова,нитко други него фирме из Лакташа.Ето,Господин Зоран Латиновић,као будући Начелник Општине Градишка,жели да са својим грађанима врати некадашњи углед и сјај Општине Градишка,и наравно да драстично смањи порез на непокретности,које је његов предходник увео,како би доказао да је неприкосновени владар, највећи порез у Републици Српској.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *