Лампа од старих дискова: Приједорчани помели медаље у Загребу

Млади иноватори Основне школе „Бранко Ћопић“ из Приједора освојили су 30 медаља на 16. изложби иновација „Инова – Млади 2016“ у Загребу.

уторак, мај 24, 2016 / 00:41

Млади иноватори Основне школе „Бранко Ћопић“ из Приједора освојили су 30 медаља на 16. изложби иновација „Инова – Млади 2016“ у Загребу.

"Ријеч је о три златне медаље, 11 сребрних и 16 бронзаних, а ученике је припремао наставник Зоран Бебен", саопштено је данас из ове школе.

Златне медаље освојили су ученици Милан Башић, Милан Максимовић и Немања Билић за експонате лампа од старих це-де-ова и насеље са заштитом од поплава.

Сребрне медаље за своје експонате освојили су ученици Данијела Кајтез, Барбара Вујиновић, Алекса Вукојевић, Јован Стијепић, Марија Мариновић, Јована Ћиверица, Сара Зечевић, Лука Марчетић, Вук Бајић, Милош Дринић и Никша Јовић.

Бронзане медаље освојили су Шејла Ганић, Бојана Кончар, Кристина Совиљ, Бранко Марић, Игор Радић, Милан Башић, Давид Сабљић, Божана Малић, Немања Билић и Никола Совиљ.

Осим успјеха на загребачкој "Инови", екипа ОШ "Бранко Ћопић" Приједор освојила је и прво мјесто на регионалном такмичењу екипа прве помоћи и пласирала се на републичко такмичење које ће бити одржано 11. јуна на Палама.

Ученике је припремала наставница Татјана Грујић. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *