Лакташима нуде домаћинство Ф4, а њима се не плаћа

Завршни турнир АБА лиге биће одигран у Лакташима, потврдио је за Б92 директор регионалног такмичења Јосип Билић. Иако је у уторак градоначелник Београда Драган Ђилас изразио спремност да главни град Србије буде домаћин, руководство лиге одлучило се за халу у којој игра Игокеа. Билић је за Б92 истакао да су кључни разлози за додјелу организације […]

среда, март 13, 2013 / 11:36

Завршни турнир АБА лиге биће одигран у Лакташима, потврдио је за Б92 директор регионалног такмичења Јосип Билић.

Иако је у уторак градоначелник Београда Драган Ђилас изразио спремност да главни град Србије буде домаћин, руководство лиге одлучило се за халу у којој игра Игокеа.

Билић је за Б92 истакао да су кључни разлози за додјелу организације Ф4 Лакташима били резултат Игокее која је лидер АБА, као и услови организације, јер је према његовим ријечима Београд нудио само дворану, док би све остало било на лиги.

С обзиром на то да у градићу поред Бањалуке нема других догађаја у том периоду, завршни турнир који ће одредити представнике АБА лиге у Евролиги биће одржан у раније договореном термину, од 25. до 27. априла.

Предсједник Игокее Борис Спасојевић изјавио је да клубу још нису добили допис да ће Лакташи организовати завршни турнир АБА лиге.

"Зашто бисмо били домаћини? Ако побиједимо Крку, обезбедићемо прво место и Евролигу, па нам није потребно да себи набијамо трошкове организације. То је мој став, све што радим, радим у складу са Управним одбором. То је логика ствари", истакао је Спасојевић.

Спасојевић није демантовао да ће Лакташи бити домаћин, али је рекао да клуб ништа званично није добио.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *