Лајчаков кабинет: Није тачно да смо се сложили да БиХ не може опстати

Министарство спољних и европских послова Словачке саопштило је да су нетачне информације појединих медија да се словачки министар спољних и европских послова Мирослав Лајчак сагласио са процјеном предсједника Србије Томислава Николића да је „очигледно да БиХ не може да опстане“. У реаговању Министарства, које је медијима прослиједила Амбасада Словачке у БиХ, наводи се да су […]

субота, мај 10, 2014 / 10:50

Министарство спољних и европских послова Словачке саопштило је да су нетачне информације појединих медија да се словачки министар спољних и европских послова Мирослав Лајчак сагласио са процјеном предсједника Србије Томислава Николића да је „очигледно да БиХ не може да опстане“.

У реаговању Министарства, које је медијима прослиједила Амбасада Словачке у БиХ, наводи се да су поједини медији изнијели искривљене информације са јучерашњег састанака Лајчака и Николића у Београду.

Према тим информацијама, како се наводи, Лајчак је тобоже изразио сагласност са Николићевом процјеном, према којој је очигледно да БиХ не може да опстане.

"Такве информације објављене у медијима су апсолутно неистините и наводе на погрешно мишљење. Њихови аутори погријешили су из незнања, или су то својевољно урадили", истиче се у реаговању.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *