Лагумџија: Нисам у договору са Додиком,то је глупост

Тврдња да Милорад Додик има било какав договор са мном, поготово прећутни, јесте најобичнија глупост, прокоментарисао је предсједник СДП БиХ и министар спољних послова БиХ Златко Лагумџија изјаву предсједника СНСД у којој тврди да са Лагумџијом „има прећутни договор о рушењу БиХ“. "Најбољи доказ апсурдности данашње Додикове изјаве лежи у чињеници да са једне стране […]

уторак, септембар 4, 2012 / 08:12

Тврдња да Милорад Додик има било какав договор са мном, поготово прећутни, јесте најобичнија глупост, прокоментарисао је предсједник СДП БиХ и министар спољних послова БиХ Златко Лагумџија изјаву предсједника СНСД у којој тврди да са Лагумџијом „има прећутни договор о рушењу БиХ“.

"Најбољи доказ апсурдности данашње Додикове изјаве лежи у чињеници да са једне стране тврди да са мном има договор, а с друге стране ме брутално у континуитету напада из свих расположивих оружја. Зашто ме напада уколико сам му ја, како каже "савезник у рушењу БиХ". Рећи ћу вам: напада ме зато што у мени, као предсједнику СДП, види највећу препреку у остваривању својих циљева. И ја ћу остати његова највећа препрека", рекао је Лагумџија.

Лагумџија је додао да Додик оваквим изјавама настоји да прикрије своје јатаке те га позвао да, уколико тврди да с њим има прећутни договор, јасно каже с ким има стварни договор о рушењу БиХ.

"Све ово што се дешава последњих дана врло јасно показује да је на сцени та нова Тихић – Додик коалиција чији је циљ раздруживање БиХ. Желим јасно рећи оно што сам одувијек говорио и што ћу увек говорити: нема никаквог раздруживања БиХ већ само постоје процеси који ће водити ка даљњем удруживању на нормалним евроатлантским и цивилизацијским основама", категоричан је Лагумџија.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *