КСРС има новог предсједника

Борис Спасојевић је нови предсједник Кошаркашког савеза Републике Српске, одлучено је на сједници Скупштине овог савеза, која је одржана у петак у Бањој Луци. Спасојевић, који је био члан Предсједништва КС РС и предсједник Подручног кошаркашког одбора Бања Лука, на фукцији првог човјека КС РС замијениће Зорана Тегелтију, актуелног министра финансија у Влади РС. “КС […]

субота, децембар 1, 2012 / 12:03

Борис Спасојевић је нови предсједник Кошаркашког савеза Републике Српске, одлучено је на сједници Скупштине овог савеза, која је одржана у петак у Бањој Луци.

Спасојевић, који је био члан Предсједништва КС РС и предсједник Подручног кошаркашког одбора Бања Лука, на фукцији првог човјека КС РС замијениће Зорана Тегелтију, актуелног министра финансија у Влади РС.

“КС РС сусреће се са много проблема у овом тренутку, а свакако је највећи недостатак финансија који директно утиче на клубове. Имамо да урадимо много посла, морамо да вратимо онај познанти имиџ КС РС и помогнемо клубовима да што лакше преброде ова кризна времена. Покушаћемо да им олакшамо рад смањењем котизација и трошкова за судије и још неким другим активностима, а морамо ојачати сарадњу са Србијом”, казао је Спасојевић.0 КОМЕНТАРА

  1. Uprljao nam je sve , unesrecio nas, za sva vremena. Kako li cemo se oprati kod djece, a bogami i kod hiljada koji su u zemlji za ovu zemlju, kako se opravdati i ljagu saprati kome dozvolišmo da nas ponisti i uništi. Jedna bitanga, ludetina, seljacina, nikogovic, poltron fasistički, sirovina…. Jadni li smo mi dopustili mirno, cutke da lopov, lazov, glupan, mizerija i fukara ljudska rasproda nas i zemlju nasih otaca.
    Onaj kji kaze da je HRABROST pjevati sa Marinkom Rokvićem . A ginuti na Solunskom frontu, na Sutjesci i Kozari, na Grmecu , Jasenovcu, Kazanima… to je on ponistio i popljuvao na grobove !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *