Крстић и Кешељ се прикључили Рекреативу

Прослављени српски кошаркаши Ненад Крстић и Марко Кешељ постали почасни чланови Рекреатива из Бања Луке. Капитен кошаркашке репрезентације Србије Ненад Крстић и првак Европе са Олимпијакосом Марко Кешељ искористили су посјету „орлова“ Републици Српској да пруже подршку овом аматерском али надалеко познатом клубу. Репрезентативци Србије потписали су чланске карте клуба које ће се наћи у […]

петак, август 3, 2012 / 12:42

Прослављени српски кошаркаши Ненад Крстић и Марко Кешељ постали почасни чланови Рекреатива из Бања Луке.

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Ненад Крстић и првак Европе са Олимпијакосом Марко Кешељ искористили су посјету „орлова“ Републици Српској да пруже подршку овом аматерском али надалеко познатом клубу.

Репрезентативци Србије потписали су чланске карте клуба које ће се наћи у Рекреативо Кући славних заједно са мајицама, фотографијама и чланским картама бројних свјетски познатих спортиста који подржавају бањалучки Рекреативо.

Представник Рекреатива уручио им је шалове навијачке групе Громаде и мајице са логом клуба, и то у складу са њиховим навијачким опредјељењима, па је тако „звездаш“ Кешељ добио црвену, док је његов кум и „партизановац“ Крстић добио на поклон црну.

У ФК Рекреативо истичу да су почаствовани што су двојица српских кошаркаша постали њихови чланови и надају се да ће Крстић и Кешељ у будућности посјетити стадион „Др Неле Карајлић“, што овога пута није реализовано због њихових бројних обавеза током кратке посјете Републици Српској. Почасни члан Рекреатива ових дана постао је и одбојкаш Србије, Марко Подрашчанин.

У фан клубу Рекреатива, између осталих, налазе се: Алекс Фергусон, Пепе Гвардиола, Милорад Чавић, Бора Милутиновић, Јелена Јанковић, Никола Карабатић,  Ненад Зимоњић, Лео Меси и многи, многи други…Рекреативо игра на стадиону “Др Неле Карајлић“ који је Неле и отворио и крстио, а фан клуб постоји и у Новом Саду.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *