Кострешу забрањен улазак у Русију до 2017.

У руској амбасади је потврђено да је замјенику предсједника ЛСВ-а Бојану Кострешу изречена мјера забране уласка на територију Руске Федерације у периоду од три године због непоштовања прописа из области миграционог законодавства, преноси Танјуг.  Из амбасаде Русије није, међутим, прецизирано који је пропис Костреш прекршио. Замјеник предсједника ЛСВ-а највио је да ће у понедељак поднијети […]

субота, март 29, 2014 / 16:56

У руској амбасади је потврђено да је замјенику предсједника ЛСВ-а Бојану Кострешу изречена мјера забране уласка на територију Руске Федерације у периоду од три године због непоштовања прописа из области миграционог законодавства, преноси Танјуг.

 Из амбасаде Русије није, међутим, прецизирано који је пропис Костреш прекршио.

Замјеник предсједника ЛСВ-а највио је да ће у понедељак поднијети жалбу на одлуку о забрани амбасади Русије или другој надлежној институцији.

Костреш је, реагујући на ову одлуку, за Политику рекао да "му је чудно да неко буде проглашен непожељном особом у Руској Федерацији зато што брани интересе земље и своја политичка убјеђења".

"Тражио сам да наши државни органи утврде праве разлоге за то", рекао је Костреш.

Костерш је члан сталне делегације Скупштине Србије у Парламентарној скупштини Црноморске економске сарадње.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *