Кораћ Жарко – чисто да не заборавимо ко је амерички агент

Народни посланик у Скупштини Србије, Жарко Кораћ, оцијенио је да је најава Сергеја Жељезњака да ће учествовати у писању Декларације о опстанку српске нације „чист безобразлук“.

субота, септембар 16, 2017 / 12:11

„Сергеј Жељезњак почиње да личи на губернатора српског народа И, када то не би било бесмислено, било би тешко увредљиво и претенциозно“, рекао је Кораћ за кога другог, до на латиницу пребачену Подгоричку Побједу.

Коментаришући најаву Жељезњака да ће Јединствена Русија, партија руског предсједника Владимира Путна предложити припрему декларације заједно са партијама балканских земаља која ће бити усмјерена на очување српске нације, њене културе и ћирилице, професор Кораћ истиче да је у питању безобразлук.

Кораћ је додао да нажалост Русија толерише разне испаде Жељезњака.

„Интересује ме шта би он рекао када би неко у Србији писао декларацију о положају руског народа. Значи, то је једна ароганција и безобразлук који нажалост толерише Русија и прави се да то не види. Иза тога суштински стоји владајућа странка у Руској Федерацији и преко агресивних и неумјесних изјава овог господина она нама стално шаље своје суштинске поруке, а поруке су врло јасне: српски народ је суштински свуда угрожен и треба му мајчица Русија да га заштити“, закључио је Кораћ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *