Колико коштају душевне боли Александра Џомбића?

Иако од тога није правио помпу, премијер Српске је водио и добио више спорова за клевету (а са њом иду и нанесена душевна бол), а новац који добије као одштету уплатиће дому за незбринуту дјецу. Обраћајући се новинарима на новогодишњем пријему који је Влада уприличила за медије, премијер Александар Џомбић говорио је и о мјерама […]

петак, децембар 28, 2012 / 13:11

Иако од тога није правио помпу, премијер Српске је водио и добио више спорова за клевету (а са њом иду и нанесена душевна бол), а новац који добије као одштету уплатиће дому за незбринуту дјецу.

Обраћајући се новинарима на новогодишњем пријему који је Влада уприличила за медије, премијер Александар Џомбић говорио је и о мјерама штедње које су начињене у буџету.

Посебно напомињући како су те мјере донесене јер Влада не може затварати очи на тешки ситуацију и стање у којој се налазе одређене категорије, Џомбић је додао да "смо уштеде у буџету направили јер смо размишљали о најугроженијима и није тачно да смо тим плаћали рату инокредита".

На пријему није било велике гозбе, као ни прошли пут, па је услиједило подсјећање да је тако било и прошле године, када разлика између богате трпезе и скромне закуске уплаћена као донација дому за незбринуту дјецу "Рада Врањешевић" у Бањој Луци.

Новац за незбринуту дјецу стићи ће и овај пут, али не шпарајући од пријема, већ на име наплаћених тужби за клевету Александра Џомбића. Како је премијер рекао, већ је уплаћено 5000 марака, те постоји још око 12.000 марака пресуђених неправоснажно.

Када и то буде ријешено, овај износ ће бити уплаћен дому за незбринуту дјецу, рекоа је Џомбић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *