Колашинац : Певао бих Боже правде, само да освојим злато

Асмир Колашинац огласио се преко Олимпијског комитета Србије са поруком да би пјевао химну „Боже правде“ да је за то имао прилику у Лондону. Наиме, реакција српског атлетичара, који је у бацању кугле на Олимпијским играма заузео седмо мјесто, уследила је пошто је његов интервју за "Пресс" изазвао велику пажњу домаће јавности. Колашинац је том […]

уторак, август 7, 2012 / 15:14

Асмир Колашинац огласио се преко Олимпијског комитета Србије са поруком да би пјевао химну „Боже правде“ да је за то имао прилику у Лондону.

Наиме, реакција српског атлетичара, који је у бацању кугле на Олимпијским играма заузео седмо мјесто, уследила је пошто је његов интервју за "Пресс" изазвао велику пажњу домаће јавности.

Колашинац је том приликом изјавио да му српска химна "не смета", осим једног стиха у коме се помиње "српски род", с обзиром да у Србији живи много националних мањина.

"Жао ми је што мој успех на Игама и резултати постигнути под обележјима Србије нису довољна вест за поједине медије", почео је Колашинац.

Он је подсјетио да није рекао да неће да пјева химну "Боже правде".

"Волео бих да сам олимпијски шампион и да сам имао прилку да певам химну. Надам се да ћу у будућности као победник неког великог такмичења имати ту срећу. Молим медије у Србији да не користе моје име у пропагандне сврхе и не креирају сензацију тамо где је нема", додао је Асмир Колашинац.0 КОМЕНТАРА

  1. Не знам,искрено,која вест је уврнутија,који је концепт више погрешан…онај сензационалистички који је наступ овог спортисте свео на запажање о „српском роду“ или овај националистички који га је свео на прихватање певања химне само да дође до медаље.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *