Које су све улице блокиране у БЛ до 16 часова

У више градских улица у Бањој Луци данас ће бити обустављен саобраћај због одржавања спортске манифестације „Други бањалучки полумаратаон“, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске. До 16.00 часова потпуна обустава саобраћаја биће на снази у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића на дијелу од Улице Вука Караџића до Булевара цара Душана. Саобраћај ће од 8.45 […]

недеља, мај 8, 2016 / 09:15

У више градских улица у Бањој Луци данас ће бити обустављен саобраћај због одржавања спортске манифестације „Други бањалучки полумаратаон“, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

До 16.00 часова потпуна обустава саобраћаја биће на снази у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића на дијелу од Улице Вука Караџића до Булевара цара Душана.

Саобраћај ће од 8.45 до 10.45 часова бити обустављен у Булевару олимпијских побједника, Гундулићевој улици на дијелу од Алеје Светог Саве до Булевара олимпијских побједника, те у Алеји Светог Саве на дијелу од Гундулићеве улице до Улице Краља Петра И Карађорђевића.

Потпуна обустава саобраћаја од 8.15 до 13.15 часова биће на снази и у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића на дијелу од Улице Др Младена Стојановића до Улице Вука Караџића, у Улици Др Младена Стојановића на дијелу од Улице Краља Петра Првог Карађорђевића до Улице Триве Амелице, те у Улици Триве Амелице на дијелу од Краља Петра Другог до Булевара Српске војске.

Од 8.45 до 11.45 часова саобраћај ће бити обустављен у једној коловозној траци на Булевару Српске војске на дијелу од Улице Триве Амелице до Алеје Светог Саве, на Булевару војводе Петра Бојовића на дијелу од Алеје Светог Саве до Булевара војводе Степе Степановића. У слободној траци саобраћај ће се одвијати двосмјерно.

Обустава саобраћаја од 9.15 до 12.15 часова биће на снази и на Булевару Десанке Максимовић и то у десној коловозној траци из смјера Булевара војводе Степе Степановића.

У истом периоду саобраћај ће потпуно бити обустављен у Улици Мајке Југовића на дијелу од Булевара Десанке Максимовић до Булевара војводе Степе Степановића, на Булевару војводе Степе Степановића на дијелу од Мајке Југовића до Улице Цара Лазара, у Улици цара Лазара на дијелу од Булевара војводе Степе Степановића до Улице Мирка Ковачевића, у Улици Мирка Ковачевића на дијелу од Улице цара Лазара до Улице Милоша Обилића, у Улици Милоша Обилића на дијелу од Улице Мирка Ковачевића до Улице Гаврила Принципа, те у Улици Бранка Мораче на дијелу од Улице Гаврила Принципа до Козарске улице.

Од 9.15 до 13.15 часова саобраћај ће потпуно бити обустављен у Козарској улици на дијелу од Улице Бранка Мораче до Краља Петра Првог Карађорђевића, у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића на дијелу од Булевара цара Душана до Козарске улице, на Булевару цара Душана на дијелу од Краља Петра Првог Карађорђевића до Книнске улице, те у Книнској и Видовданској улици.

У истом периоду потпуна обустава саобраћаја биће на снази у Улици Првог крајишког корпуса, Краља Петра Другог, те у Улици Триве Амелице на дијелу од западног транзита до Краља Петра Другог.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *