Коцкарске игре стижу на Фејсбук

На „Фејсбуку“ је покренута прва апликација помоћу које корисници играју бинго за прави новац. Апликација "Бинго френдзи" је дјело компаније "Гејмсис", онлајн оператера за коцкарске игре, и омогућава корисницима старим 18 и више година да играју игре у којима могу добити праве новчане награде. "Фејсбук" је саопштио да ће апликацију моћи да виде само британски […]

уторак, август 7, 2012 / 22:23

На „Фејсбуку“ је покренута прва апликација помоћу које корисници играју бинго за прави новац.

Апликација "Бинго френдзи" је дјело компаније "Гејмсис", онлајн оператера за коцкарске игре, и омогућава корисницима старим 18 и више година да играју игре у којима могу добити праве новчане награде.

"Фејсбук" је саопштио да ће апликацију моћи да виде само британски корисници "Фејсбука", пренио је Би-Би-Си.

"Зинга", највећи партнер популарне друштвене мреже, саопштила је да сљедеће године такође планира да покрене игрице за клађење правим новцем.

"Играње у прави новац је популарна и добро регулисана активност у Великој Британији и ми омогућавамо свом партнеру да понуди своје игре одраслим корисницима `Фејсбука` на безбједан и контролисан начин", изјавила је портпарол "Фејсбука".

Друштвена мрежа ће употребити технологију која ће онемогућити да корисници млађи од 18 година или "осјетљиве особе" приступе овој апликацији.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *