Коалиција у Источном Новом Сарајеву – СНСД, ПДП, НДС, ДНС и СРС

Општински одбори СНСД-а, ПДП-а, НДС-а, ДНС-а и СРС „Др Војислав Шешељ“ потписали су данас споразум о коалиционој сарадњи у Скупштини општине Источно Ново Сарајево. Начелник општине Источно Ново Сарајево и предсједник ОО СНСД-а Љубиша Ћосић рекао је Срни да споразум подразумијева заједничко учешће у власти и рад на унапређењу политичке, економске и социјалне ситуације у […]

субота, децембар 15, 2012 / 18:10

Општински одбори СНСД-а, ПДП-а, НДС-а, ДНС-а и СРС „Др Војислав Шешељ“ потписали су данас споразум о коалиционој сарадњи у Скупштини општине Источно Ново Сарајево.

Начелник општине Источно Ново Сарајево и предсједник ОО СНСД-а Љубиша Ћосић рекао је Срни да споразум подразумијева заједничко учешће у власти и рад на унапређењу политичке, економске и социјалне ситуације у овој општини.

"Циљ споразума је и да ових пет политичких партија, заједно са својих 12 одборника у СО, јединствено дјелују и раде на проблемима који спадају у дјелокруг и надлежности локалне заједнице", истакао је Ћосић.

Споразумом о коалиционој сарадњи предвиђено је и формирање заједничке радне групе која ће свака два мјесеца анализирати његово провођење и давати приједлоге за рјешавање проблема у раду локалне заједнице.

Ћосић је најавио да ће наставак конститутивне сједнице СО Источно Ново Сарајево бити одржан 18. децембра.

На сједници ће бити формирани скупштински органи и општинско руководство, након чега ће бити одржана и прва редовна сједница СО, на којој ће бити разматран ребаланс општинског буџета за 2012. и Приједлог буџета за 2013. годину.

"Циљ нам је да завршимо те ствари прије нове године, како би се, након политичких питања, коначно кренуло са радом", нагласио је Ћосић.0 КОМЕНТАРА

 1. Pa zar nije ova vijest ispod stara 2 dana? Jos se mastilo na papiru nije ni osusilo kad …
  – Aktuelnoj vlasti vrijeme je odbrojano i stoga je došao trenutak da zajednički rušimo režim, poručio je lider PDP-a Mladen Ivanić. Dodao je da opozicija treba ići zajedno na naredne izbore, te da su u PDP-u spremni raditi na tome.

  Dragan Čavić, predsjednik DP-a, kazao je da „vrijeme u kojem živimo podrazumijeva da svi koji su na drugoj strani rade zajedno kako bi promijenili ovaj nenarodni režim“. „DP i ja smo spremni da budemo u jedinstvenom bloku protiv ovog režima, a ja lično da se ne kandidujem ni na jednu funkciju“, istakao je Čavić.

  Za zajednički nastup u cilju smjene aktuelne vlasti je i lider Srpske radikalne stranke Milanko Mihajlica, koji je kazao da borba za smjenu režima mora biti prioritet opozicije.

 2. ПДП-овци су показали да би и са црним ђаволом у коалицију за један грам власти.Добро их је процјенио својевремено Додик.
  Али добро дођу у општинама коме год затребају за већину.
  У општинама где је СДС направио већину ето ти и ПДП-а.
  Тамо гдје СНСД направи већину, опет ето и ПДП-а.
  Шта ћемо кад нису људи гадљиви на власт ма ни на најмање зрнце власти, није битно са ким.
  Одвратни ,смрдљиви љигавци. ПДП- Педер До Педера.
  ПДП,ДП,СРС РС,НСП- све губитник до губитника.

 3. Има пуно право СДС да им не да градоначелника Сарајева! Ако им већ није дао… А у Билећи НСП и ПДП исто са СНСД. Иако цијело вријеме нападају СДС како ће у коалицију власти са СНСД. Хм!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *