Кечап Бонито у новој амбалажи

Компанија ,,Младегс пак“ из Прњавора пласирала на тржите Босне и Херцеговине кечап Бонито у новој амбалажи, која уз доказани квалитет производа, употпуњује задовољство потрошача, саопштено је из компаније.  Кроз кампању „ Ке Бонито“ (Que Bonito) представљен је нови визуал амбалаже кечапа који је у претходним годинама неколико пута награђиван за квалитет, испуњавајући све стандарде. Директор […]

четвртак, април 9, 2015 / 08:15

Компанија ,,Младегс пак“ из Прњавора пласирала на тржите Босне и Херцеговине кечап Бонито у новој амбалажи, која уз доказани квалитет производа, употпуњује задовољство потрошача, саопштено је из компаније.

 Кроз кампању „ Ке Бонито“ (Que Bonito) представљен је нови визуал амбалаже кечапа који је у претходним годинама неколико пута награђиван за квалитет, испуњавајући све стандарде.

Директор компаније „Младегс пак“ Горан Врховац, истакао је да су се у овој години „усмјерили на унапријеђење промоције, дизајн амбалаже и рекламног материјала, комуникацију са потрошачима и наступу на сајмовима“.

Врховац је најавио и инвестицију у опрему, постројења и логистику у вриједности око шест милиона КМ. Развој пословања у 2015. години биће усмјерен на неколико нових, великих и важних извозних активности, као и унапријеђење продаје на домаћем тржишту.

Компанија „Младегс пак“ у претходној години је остварила повећање прихода за око 15 % у односу на 2013. годину и заузела лидерску позицију у широко развијеној продајној и дистрибутивној мрежи у Босни и Херцеговини и региону. Производи Бонито нашли су мјесто на полицама појединих тржних центара у Европи, Америци и Аустралији.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *