Касаповић: Социјалисти одустали од договора са СНСД у Теслићу

Пресједник теслићког одбора СНСД-а и кандидат ове партије за начелника теслићке општине на октобарским локалним изборима Саво Касаповић рекао је да су теслићки социјалисти поновном кандидатуром Раде Павловића за начелника одустали од договора које су ове двије партије постигле прије четири године. Тада су, према ријечима Касаповића, симпатизери и чланови СНСД-а искрено подржали Павловића који […]

четвртак, септембар 27, 2012 / 21:33

Пресједник теслићког одбора СНСД-а и кандидат ове партије за начелника теслићке општине на октобарским локалним изборима Саво Касаповић рекао је да су теслићки социјалисти поновном кандидатуром Раде Павловића за начелника одустали од договора које су ове двије партије постигле прије четири године.

Тада су, према ријечима Касаповића, симпатизери и чланови СНСД-а искрено подржали Павловића који је и изабран за начелника теслићке општине. уз договор да на наредним локалним изборима социјалисти подрже кандидата СНСД-а.

"Павловић и социјалисти одустали су од ранијег споразума и свјесно обмањују јавност како је Павловић и даље кандидат за начелника ове двије партије" – тврди Касаповић.

Касаповић је рекао да је он једини кандидат који има подршку Главног одбора СНСД-а и једногласну подршку теслићког општинског одбора.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *