Кандидаткиња Републиканске партије: Обама је као Хитлер

Једна кандидаткиња Републиканске партије из Охаја на изборима за Конгрес упоредила је предсједника САД Барака Обаму са свјетским диктаторима и злочинцима Адолфом Хитлером, Јосифом Висарионовичем Стаљином и Мао Цедунгом.  Мариша Агана је на свом Твитер профилу написала да се историја понавља, поменувши Обаму у друштву са тројицом диктатора. Након што је услиједило пар гневних коментара […]

уторак, август 7, 2012 / 07:52

Једна кандидаткиња Републиканске партије из Охаја на изборима за Конгрес упоредила је предсједника САД Барака Обаму са свјетским диктаторима и злочинцима Адолфом Хитлером, Јосифом Висарионовичем Стаљином и Мао Цедунгом.

 Мариша Агана је на свом Твитер профилу написала да се историја понавља, поменувши Обаму у друштву са тројицом диктатора.

Након што је услиједило пар гневних коментара на њен пост, она се извинила због „лошег поређења”, објаснивши да се њен став односио на Обамину подршку присталицама абортуса.

На Аганиној предизборној страници пише да је рођена 1960. године на Филипинима, и да је она сама и њена породица пропатила под диктаторским режимом Маркоса.

Наводи се и да је самохрана мајка троје дјеце и да јој је један од главних предизборних циљева заштита права дјеце.

Њен противкандидат на изборима за амерички Конгрес биће демократа Тим Рајан.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *