Како направити сабрана дјела свих ваших твитова

Уколико желите да направите “сабрана дјела својих твитова” искористите нову опцију Твитера за преузимање архиве твитова која ће ускоро бити доступна свих корисницима. Твитер, друштвена мрежа за слање кратких порука, уводи функцију која омогућава корисницима те мреже да преузимају своје раније твитове. Тренутно сви корисници не могу да обаве ту функцију, али би наредних дана […]

понедељак, децембар 17, 2012 / 19:15

Уколико желите да направите “сабрана дјела својих твитова” искористите нову опцију Твитера за преузимање архиве твитова која ће ускоро бити доступна свих корисницима.

Твитер, друштвена мрежа за слање кратких порука, уводи функцију која омогућава корисницима те мреже да преузимају своје раније твитове.

Тренутно сви корисници не могу да обаве ту функцију, али би наредних дана требало да буде могуће тражити формирање архиве твитова са странице са параметрима налога (профила).

Када се архива формира, власник налога добија "мејл" са линком који омогућава преузимање фајла у зип формату. Тај фајл садржи ХТМЛ странице које омогућавају лаку навигацију кроз разне поруке, али и фајлове ЦСВ и ЈСОН.

Ријеч је о још једној функционалности која ће омогућити члановима платформе да направе ретроспективу својих порука са приближавањем краја године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *