Како је индијански поглавица видио неправду према Србима

Доктор Дејвид Јегли (David A. Yeagley), чукунунук Лошег Орла, поглавице племена Команчи, био је књижевник, сликар, композитор, и коментатор. Притом се није бавио само судбином америчких Индијанаца, већ и многим другим темама, па и неправдом учињеном Србима.

недеља, март 23, 2014 / 13:23

После дуже болести, умро је 11. марта ове године. Као успомену на др. Јеглија, блог Сиви соко преноси његов последњи есеј о Србима, написан у новембру прошле године.

Србија, поука за данашњи свет

Дејвид Јегли, 7. новембра 2013. (извор)

До дана данашњег, због пристрасних либералних медија, већина света не зна шта се десило Србији. Наставља се превара, кварење и белосветска пљачка (international robbery) једног народа без признања, без оправдања, без казне. Хоће ли ово бити судбина сваке земље у истом положају?

Срби на северу свог Косова успротивили су се изборима муслиманске албанске владе у узурпираној покрајини.

Много је текстова о Србији овде написано, о иронијама и агонији, о срамоти владе САД под председником Билом Клинтоном и његовим НАТО командантом Веслијем Кларком, па онда после под председником Бушом и сада Обамом.

Суштина су криминал, хероин, и албански муслимани. Тако је Косово постало „независна“ држава, хероинска мека (a heroin haven) за светску поквареност (world corruption), за шта су награђене такве славне вође као бивши фински председник Марти Ахтисари. Медији никада нису споменули ову подлогу зла. „Етнички Албанци“ који су се масовно доселили на српско Косово представљени су као – жртве! А они који су им помогли као хероји достојни само похвала, без обзира на истину.

Срби су проглашени за варваре, иако су били само бели хришћански националисти и родољуби, који су штитили и бранили своје. Либерални Запад није хтео ни да чује.

Али има још српских родољуба, чак и на северу Косова, неких 40-50 хиљада. Одбили су да гласају за интеграцију у Косово и пореметили недавне изборе (disrupted the recent) у Митровици, на северу.

Дабоме, нови либерални режим у Београду се очајнички труди да Србију интегрише у Европску унију и захтева од свих Срба да признају независно Косово. Стога је нова влада Србије издала Србе, прогласила их за ултра-националисте уместо за родољубе, и оптужила их за несарадњу, тврдоглавост и томе слично, представљајући их остатку Србије као проблем. За то време, као одговор на родољубље, Косово планира нове изборе.

Срби на Косову су представљени као неко ко мора да се интегрише у „нову државу“ Косово, коју су створиле хорде албанских имиграната отмицом српске земље. Замислите да вас „интегришу“ у нову државу на сопственој земљи, коју је од вас отео уједињени либерални Запад!

Ове српске родољубе назвао сам Последњим Мохиканцима (last of the Mohicans). Они су српски православни хришћани. Наспрам њих су муслимани, либерали и западна нарко-машинерија. Хришћански белци су забрањени, а муслиманска тиранија пожељна. Западне владе, укључујући и Америчку, тако желе.

Ова издаја Србије је међународна срамота. Да у њој кључну улогу имају Сједињене Државе само показује до које мере је влада САД постала покварена. Обостраначка издаја је у питању. Просто непојмљиво.

Масовно досељавање непријатељски расположених страних завојевача; међународна сарадња са освајачима, уносни послови и злочиначко подмићивање; потпуно лажна слика коју стварају либерални медији. То су елементи овог космичког злочина. То је поука из Србије за свет.

Чувајте се. Нико данас није безбедан. Нико. Силе интернационализма харају. Шта год ваша држава има што интернационалци желе, отеће вам то силом, принудом, чак и оружјем. Ни од чега не презају.

Можемо само да се молимо Богу за правду. Када родољубе надјача свет, како могу бранити своје? Када душмани имају више људи, оружја и новца од родољуба, да ли је све чему ови могу да се надају „резерват“, попут америчких Индијанаца? Да ли ће истинска част ту и скончати, у резервату?0 КОМЕНТАРА

  1. Uvijek sam postovao Indijance upravo zbog slicne sudbine koja nas je zadesila. Hocu reci, ono sto se nama desava sve vise lici na satjerivanje u rezervate i otimanje teritorije i resursa.

  2. Добро говори овај брат црвене коже, ако је ко давно сазнао шта значи геноцид у новијој историји онда су то они, амерички домородци, побијени од стране англосаксонског геноцидног пројекта, САД-а.

  3. U jednom relativno kratkom tekstu iznesena je gola istina naše stvarnosti.Samo niko neće da je posluša.Sećam se da je za vreme proteklog rata među našim borcima kružila ovakva priča.Došao neki američki komandant da razgovara sa našim generalom Mladićem.Zašto vršite etničko čišćenje upita amerikanac?A zašto ste vi izvršili hemijsko čišćenje odgovori naš general?Amerikancu kao nije bilo jasno pa tražio objašnjenje.Pa od indijanaca u Americi nije ostala ni fleka objasni naš Mladić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *