Како изгледа нова Фејсбукова временска линија

Одређени број корисника Фејсбук на Новом Зеланду, има прилику да користи нови Тајмлајн, који Фејсбук тестира већ неко вријеме. На сајту Мечејбл су објављене фотографије најновијег Тајмлајна који тестирају корисници на Новом Зеланду. Осим редизајна, Тајмлајн добија и неколико новитета: у горњем дијелу странице категорије Пријатељи, Фотографије, Омиљене странице… више неће бити у великим оквирима […]

петак, март 1, 2013 / 18:29

Одређени број корисника Фејсбук на Новом Зеланду, има прилику да користи нови Тајмлајн, који Фејсбук тестира већ неко вријеме.

На сајту Мечејбл су објављене фотографије најновијег Тајмлајна који тестирају корисници на Новом Зеланду.

Осим редизајна, Тајмлајн добија и неколико новитета: у горњем дијелу странице категорије Пријатељи, Фотографије, Омиљене странице… више неће бити у великим оквирима с више фотографија, већ само као обични текстуални прикази.

Корисничке активности биће на десној страни, која ће сада бити већа, а фотографије и апликације на лијевој страни која ће сада бити мања.

Мечејбл пише да Фејсбук тестира и нове опције која се односе на оглашавање и на поклоне. Ако се, на пример, на свом профилу похвалите да сте дипломирали, одмах ће се појавити пригодни поклони које ваши Фејсбук пријатељи могу да вам купе, а не да вам само честитају.

Они који су имали прилику да тестирају нови Тајмлајн кажу да изгледа љепше и уредније. Било би добро да је тако, с обзиром на то да је још увијек много оних који се уопште нису навикли на Тајмлајн, који је уведен децембра 2011. године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *