Како изгледа најновији ЈуТјуб редизајн

ЈуТјуб изгледа другачије с тим да је овог пута промијењено све – од споредних ствари до изгледа плејера. Одмах на први поглед види се да су странице чистије, са много мање детаља, па су самим тим и прегледније и лакше се обраћа пажња управо на видео који гледате. Са десне стране задржани су видео приједлози […]

субота, децембар 8, 2012 / 00:43

ЈуТјуб изгледа другачије с тим да је овог пута промијењено све – од споредних ствари до изгледа плејера.

Одмах на први поглед види се да су странице чистије, са много мање детаља, па су самим тим и прегледније и лакше се обраћа пажња управо на видео који гледате.

Са десне стране задржани су видео приједлози и опције вашег профила, уколико га имате, док је са лијеве стране све што је накада стајало склоњено под једно интерактивно дугме, које отвара списак претплатника, пратилаца и других ствари везаних за ЈуТјуб садржаје које пратите.

Измјењене су и опције за дијељење видео снимака, писање коментара, додавање “свиђа ми се“ опције и сада имају изглед Гугл странице. На овај начин компанија Гугл је визуелно унификовала своје популарне сервисе, па ће корисници тачно знати који дио треба да користе за које опције, јер већ имају искоства са Гугл претрагом.

Додате су нове опције за све оне који желе да сазнају више о ЈуТјубу, његовим сервисима и начину њиховог коришћења и оне мирно чекају да на њих кликнете када за то дође вријеме. Када први пут отворите редизајнирану ЈуТјуб страницу појавиће се опције које ће вам понудити додатна објашњења о YоуТубе услугама и како се оне користе, али ће већ у другом прегледу оне нестати, повлачећи се у горњи дио странице где ће сачекати ненаметљиво док вам не затребају.

Овај редизајн одрађен је са циљем да корисници на што лакши и бржи начин пронађу жељене садржаје, али и да што пре постану члан ЈуТјуб екипе, тако што ће кликнути на што више дугмади за праћење.

Сем што ће корисници претплатама помоћи порталу да увиди шта се највише тражи, то ће истовремено бити од велике користи за отварање будућих нових канала са бесплатним, али и садржајима који ће се плаћати, а који ће корисницима понудити нове информације и управо оно што их занима.

Редизајн страница није доступан свим корисницима истовремено, па ако га још увек не видите – не паничите, стићи ће и до вас за неколико дама.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *