Ројтерс: Како се информишу људи у свијету

Друштвене мреже за читање вести у свету користи 50 одсто публике, а највећи пораст оваквог начина информисања бележи се у Сједињеним Државама (51 одсто) и Великој Британији (41 одсто).Ердоган против “велике Албаније“

Турски предсједник, Реџеп Тајип Ердоган, изјавио је данас да су идеје неких кругова о уједињењу Албаније, Македоније и “Косова“ у тзв. „Велику Албанију“, лоша и неприхватљива за Турску.


Данке Дојчланд: Умро Хелмут Кол

Некадашњи немачки канцелар Хелмут Кол умро је у 88. години. За Нијемце ујединитељ, евроуводитељ, за Србе агресор и настављач Хитлерове политике.Ројтерс: Како се информишу људи у свијету

Друштвене мреже за читање вести у свету користи 50 одсто публике, а највећи пораст оваквог начина информисања бележи се у Сједињеним Државама (51 одсто) и Великој Британији (41 одсто).


Рохани: Иран је с народом Катара

Ирански предсједник Хасан Рохани изјавио је јуче да Иран жели да продуби своје односе с Катаром и осудио блокаду према тој земљи које су наметнуле Саудијска Арабија и њени савезници.


Tрамп: Обамакер је мртав

Обамакер је мртав, поручио је данас амерички предјседник Доналд Трамп, оцјенивши да Американци заслужују боље.


Ердоган за вријеме поста причао о залогајима

Предсједник Турске Реџеп Тајип Ердоган поручио је како је свјестан кризних сценарија који се покушавају инсценирати у регији, те истакао како је његова земља велики залогај који није могуће прогутати таквим играма.


А побиједио би Путина гарант: Руски Саша Јанковић не може да се кандидује

Лидер руске опозиције Алексеј Наваљни за сада не може да се кандидује на предсједничким изборима у марту 2018. године, јер је осуђен на пет година условне затворске казне због проневјере новца, саопштила је руска Централна изборна комисија.