Имовина СПЦ у Сарајеву: Чекајући добру вољу

За разлику од СПЦ, Католичка црква и Исламска заједница успјеле су да уђу у посјед своје имовине која им је, такође, декретом одузета, што је урађено упркос чињеници да БиХ нема закон о реституцијиИмовина СПЦ у Сарајеву: Чекајући добру вољу

За разлику од СПЦ, Католичка црква и Исламска заједница успјеле су да уђу у посјед своје имовине која им је, такође, декретом одузета, што је урађено упркос чињеници да БиХ нема закон о реституцији
Антић: Највећи проблем Српске су демографија и медиокритетска елита

Овакву оцјену стања у Српској нисмо очекивали од неког ко је пословно везан за актуелну власт, будући да је Чедомир Антић један од аутора Историје Републике Српске. Други би пазили шта причају, како их не би мимоишао следећи ангажман.


Клокић потписао сертификацију са Прњавором, Бродом и Новим Градом

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, Златан Клокић присуствовао је данас, четвртак (22.06.2017.године) свечаном потписивању „Уговора о спровођењу програма сертификације (BFC SEE) са општинама Нови Град, Прњавор и Брод“, у Привредној комори Републике Српске.


Вијести које живот значе: Школа за труднице

Удружење грађана ДРИП – дјеца, родитељи и породиље покренуло је школицу за труднице. У њиховој школици можете да слушате дванаест предавања од стране стручњака о темама које су интересантне и важне за будуће родитеље.