Сребренка у Бону испуњава обавезе према животној средини

Фронталу је у овом саопштењу о догађају, осим што се за животну средину чини мало и треба много више, занимљиво и да амерички долари у уводу морају бити латинични, дочим касније када се писац саопштења заборави, могу и азбуком, како је и ред.


Ђаци у Даниловграду траже повратак ћирилице

Током свечаности поводом Дана школе, у гимназији „Петар Први Петровић Његош“ у Даниловграду, ђаци су у холу развили транспарент са натписом „Свети Петре, каљају ти лице, школа твоја нема ћирилице“.

У Рогатици заплијењено оружје

У оквиру међунардне полицијске сарадње Управе за борбу против тероризма и екстремизма Министарства унутрашњих послова Републике Српске са МУП-ом Републике Србије, 20. октобра 2017. године у Рогатици, слободе је лишено лице иницијала Б.Ћ. (1952)


Азбука, шта је то? – глифосат?

Старом традицијом пресловљавања Фронтал.СРБ се пита шта је то па толико отровно у азбуци, да удружења као Центар за животну средину из Бање Луке се баш гнушају исте испуштајући је потпуно из живота? Саопштење преносимо јер волимо природу.


Дан менталног здравља…

У условима када у држави администрација поједе сама више од пола буџета, требамо се запитати са које стране дијагнозе су ментално здрави у Српској.


Стиже хеликоптер из Италије

У Републику Српску ускоро ће да слети нови хеликоптер, који ће и те како значити у спасавању угрожених живота и имовине, јер је Хеликоптерски сервис РС потписао уговор с италијанском компанијом “Леонардо С.п.А.” о куповини те летјелице.


Сјетили се: Српска ће испитати посљедице НАТО бомбардовања

Десетине стручака из области медицине и хемије, те представници неколико институција Републике Српске припремају иницијативу за утврђивање посљедица НАТО бомбардовања Српске 1995. године, а која ће ускоро бити прослијеђена предсједнику Милораду Додику, сазнаје “Глас Српске”.


Злоупотреба службе: Њих петоро на милион и по марака

Управа криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске, поднијела je Окружном јавном тужилаштву Бања Лука, Извјештај о почињеном кривичном дјелу, против лица иницијала М.М, Л.Н, М.Ж, Л.Н и M.С, због постојања основа сумње да су као саизвршиоци починила кривично дјело „Злоупотреба службеног положаја и овлашћења“ из члана 347. став 4. у вези са ставом 3. КЗРС.


Сребренка у Бону испуњава обавезе према животној средини

Фронталу је у овом саопштењу о догађају, осим што се за животну средину чини мало и треба много више, занимљиво и да амерички долари у уводу морају бити латинични, дочим касније када се писац саопштења заборави, могу и азбуком, како је и ред.


Решићева због пројеката ЕУ усаглашава ставове са Грубешом

Министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Лејла Решић и министар правде БиХ Јосип Грубеша, разговарали су данас у Бања Луци у вези реализације Споразума о техничкој сарадњи на успостављању система размјене података који се уписују у регистре удружења и фондација.


Влада Српске: Прерађивачка индустрија расте и регистар педофила

Влада Републике Српске прихватила је данас, на 152. сједници, одржаној у Бањалуци, Информацију о статистичким показатељима стања у областима прерађивачке индустрије и њиховом кретању за првих девет мјесеци 2017. године.


Кроз усташке логоре до британског парламента

Јасеновац и Холокауст Меморијална Фондација из Лондона је синоћ, под патронатом британских народних посланика, одржала историјско предавање у Парламенту В. Британије о геноциду над Србима, Јеврејима и Ромима током 2. Свјетског Рата у Независној Држави Хрватској.