На ред је дошао и Иванићев интервју, он није за референдум о независности

Српски члан Председништва БиХ, Младен Иванић, поручио је у интервјуу за Дојче Веле да, док је он члан Предсједништва БиХ, Босна и Херцеговина неће признати Косово и додао да не би подржао евентуални референдум о независност РС.


Чудо: Додик се извинио Бухи

Председник Републике Српске Милорад Додик извинио се данас Алекси Бухи због изјаве да је Жељко Кунтош, код кога је пронађен оригинални примерак Дејтонског споразума, радио за њега.


Семира Хофман уз подршку власти Српске образује “младе вође”

Пету генерацију младих лидера, похађаће тридесет младих талентованих људи из цијеле приједорске регије. У наредном периоду, млади лидери ће кроз различите радионице и симулације бесплатно усвајати нове вјештине и знања, која ће им и те како користити у њиховом професионалном усавршавању.


НДП анализира податке Градске управе БЛ о стању младих

Подаци из анализе Омладинске политике Града Бања Лука за период 2018. – 2022. указују на катастрофално стање у којем се налази популација младих у највећем граду Републике Српске. Висока незапосленост, мизерни приходи, немогућност стварања породице водећи су разлози мотива за одлазак из Бањалуке и Републике Српске.


Закључци Предсједништва ПДП: Престати с говором мржње

Предсједништво Партије демократског прогреса позвало је са данашње сједнице у Бањалуци све политичке актере у Републици Српској и БиХ да одмах престану са говором мржње, непримјереном и увредљивом комуникацијом и да се врате политичком дијалогу који ће вратити достојанство институцијама.


Милан Стаматовић: Није Бакир, већ је Вучић признао Косово

Како то наш велики вођа има двоструке стандарде и нападно показује “патриотске” мишиће и одлучност да одбрани територијални суверенитет Србије, у случају Изетбеговића, па се, заједно са комплетном напредњачком свитом, обрачунава са бошњачким чланом Председништва, иако Бакир, све и да хоће, не може да призна Косово због вета Републике Српске


СДС: Додик и Бакир су у координацији

Потпуно је јасно да Република Српска рачуна на Српску демократску странку као алтернативу бахатој и ненародној власти, тако да сваки поштени човјек зна да ћемо успјешно заштити све њене институције, једнако успјешно као што смо их знали и створити.


Додикови адвокати траже испитивање законитости прислушкивања

Адвокатски тим предсjедника Републике Српске Милорада Додика поднио је данас Суду БиХ захтјев за испитивање законитости наредбе о одређивању посебне истражне радње — надзор и техничко снимање телекомуникација — као и законитости начина на који су спроведене истражне радње против предсjедника РС.


На ред је дошао и Иванићев интервју, он није за референдум о независности

Српски члан Председништва БиХ, Младен Иванић, поручио је у интервјуу за Дојче Веле да, док је он члан Предсједништва БиХ, Босна и Херцеговина неће признати Косово и додао да не би подржао евентуални референдум о независност РС.


СзП: Нећемо из заједничких органа, Косово је за нас покрајина Србије

Предсједник СНСД-а Милорад Додик и странке окупљене око СНСД-а користе сваку прилику да изразе свој лажни патриотизам, а по правилу им повод даје њихов доказани и најбољи партнер за стварање конфликта – Бакир Изетбеговић.