Човић рјешава „хрватско питање“ чак и ћирилицом

Драган Човић је на крају свог предсједавања организовао, и у Неуму бесједио, на Научно-стручном скупу с међународним учествовањем „Рјешење хрватског питања за европску Босну и Херцеговину“. На говорници се јасно виде средњовјековна ћирилска слова у застави ЕУ.


Влада зауставила Лукачеву концесију на саобраћајне казне

Влада Републике Српске донијела је на данашњој сједници закључак којим се обустављају активности у вези са набавком радара и безбједносних камера по принципу јавно–приватног партнерства и упутила на преиспитивање модел финансирања овог пројекта.


СДС хвали Лукача: Добар си, само још отпусти Предрага Ћеранића

Српска демокраска странка захваљује се министру Драгану Лукачу што је поступио и пресјекао спекулације да стране службе тобоже спремају атентат на неког од виђенијих опозиционара, како би кривицу пребациле на Милорада Додика.


Хоће ли објавити: Општина Теслић демантује извјештавање РТРС

Општинска управа Теслић поново демантује непрофесионално и политички мотивисано писање и извјештавање РТРС-а о Теслићу овај пут о експлоатацији шљунка, а гдје су изнесене бројне неистине у емисијама “Дневник 2” од 09.03.2018. и “Печат” од 08.03.2018.


Бојић званично приступио ДНС!

Донедавни СДС-овац, Борислав Бојић, иначе посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ, данас је и званично постао ДНС-овац!


СДС поднио пријаве против Тегелтије, Џомбића и Вујнићеву

СДС је данас поднио кривичне пријаве против Александра Џомбића, некадашњег премијера РС и бившег предсједника Кредитног одбора ИРБ-а, Зорана Тегелтије министра финансија у Влади РС и члана Кредитног одбора ИРБ-а и Снежане Вујнић директора ИРБ-а, због злоупотребе положаја.


Вођама Ноћних вукова забрањен улазак у БиХ

Бајкере Александра Залдостанова, познатијег као Хирург, и Сашу Савића, који предводе мотоциклистичку екскурзију „Руски Балкан“, институције у Сарајеву прогласиле су опасним по националну безбjедност.


Meктић на удару порталоида, повезали га са Харадинајем

Министар безбједности БиХ Драган Мектић оптужио је СНСД да стоји иза портала „Говори Србија“ који је данас пласирао наводну изјаву косовског премијер Рамуша Харадинаја, између осталог, о томе како са Мектићем дијели исте вриједности.