Чубриловић и позив полицији – гдје је квака?

У снимку из Народне скупштине Републике Српске током посљедње сједнице парламента официр полиције потврђује да су полицајци у зграду позвани по налогу предсједника Народне скупштине Републике Српске.


Коме ти пет милиона: ПДП тужи Додика за клевету

Партија демократског прогреса тужиће Милорада Додика због најновијих гнусних лажи о наводним “обавјештаним информацијама, да ће опозиција добити пет милиона КМ, ако континуирано руши институције Републике Српске”.


Шумски, пољо и водопривредни састастанак са Рогатичанима и ЕУ

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске проф.др Стево Мирјанић, са сарадницима, разговарао је данас са представницима општине Рогатица о наставку сарадње и стручној помоћи коју ће Министарство пружити овој општини у изради смјерница у области пољопривреде.


Код Стаматовића нема пиштаљки: Српска слиједи Србију

Здрава Србија (ЗС) сматра да је парламент Републике Српске храбром и родољубивом одлуком да прогласи војну неутралност и усвоји Резолуцију о заштити уставног поретка, испоштовао недвосмислену вољу и осећања грађана Српске, али и матице Србије,


Богданић у бризи око запослених мајки са Удружењем послодаваца Српске

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић, са сарадницима и представницима Јавног фонда за дјечију заштиту Републике Српске одржао је данас састанак са представницима Уније удружења послодаваца Републике Српске.


Лејла женским послом у Стразбуру

Учешће жена у политичком животу регија односно ентитетa, била је тема о којој је данас говорила министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Лејла Решић, на сједници Одбора регија, гдје у својству члана и замјеника шефа БХ. делегације, учествује у раду 33. засједања Конгреса локалних и регионалних власти Савјета Европе, у Стразбуру.


Никако посљедњи вагон: Неђо разговарао са жељезничарима

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић разговарао је данас, 19.10.2017. године, у Бањој Луци са представницима управе и Надзорног одбора Жељезница Републике Српске, представницима синдиката радника запослених у овом предузећу и члановима Јединице за имплементацију пројекта реструктурирања Жељезница Републике Српске.