Јовичић још једном поновио: Неће бити привилегованих

Министар унутрашњих послова Републике Српске Радислав Јовичић поручио је да ће сви који се огријеше о закон бити лишени слободе и процесуирани и да неће бити привилегованих. Наводећи да је привредни криминал рак-рана сваког друштва, па и Српске, Јовичић је нагласио да ће Министарство унутрашњих послова /МУП/енергију усмјерити ка борби против тог зла, од којег […]

недеља, март 31, 2013 / 13:09

Министар унутрашњих послова Републике Српске Радислав Јовичић поручио је да ће сви који се огријеше о закон бити лишени слободе и процесуирани и да неће бити привилегованих.

Наводећи да је привредни криминал рак-рана сваког друштва, па и Српске, Јовичић је нагласио да ће Министарство унутрашњих послова /МУП/енергију усмјерити ка борби против тог зла, од којег сви трпе штету.

"Ако се привредни криминал не сведе на минимум, буџети ће бити у дефициту, много мање новца ће бити за потребе државних служби, а то само по себи доводи до проблема", рекао је Јовичић за "Прес".

Он је додао да су га шефови организационих јединица који се баве борбом против организованог криминала информисали о томе да је у припреми неколико озбиљних и звучних предмета.

Јовичић је рекао да постоји потреба и за набавком нових службених возила и униформи и опреме, те да је посјетио све организационе јединице МУП-а и прикупио податке о томе шта им највише недостаје, да би био побољшан квалитет рада.

Према његовим ријечима, једна од ставки је и враћање плате на претходни ниво.

Јовичић је увјерен да ће МУП и даље имати добру сарадњу са Агенцијом за истраге и заштиту БиХ, као и да ће се радити на побољшању сарадње у свим сегментима и са свим полицијским агенцијама.0 КОМЕНТАРА

 1. Бога ми није смијешно, већ жалосно.
  Врхунац комунизма, никада у историји нисмо имали овако неправедно друштво као што је то данас у Српској.
  Чланови Црвене Банке, окупљени око Милорада Додика се бахате на сваком ћошку, раде буквално шта хоће.
  А нама се онда просипа прича како нико неће бити привилегован.
  Слободан Станковић у џепу носи милион марака као да је то џепарац (њему и Додику сигурно јесте).
  А кад је поднешена кривична пријава против његове ћерке да је покушала извести махинацију на берзи (уз непобитне материјалне доказе!) тужилаштво, исто оно које је ослободило Додика прије пар година одговара – како нема довољно доказа те случај мора бити одбачен.
  Идентична прича са Милом Радишићем „Гранд Трејд“ и Жељком Каталином „Медицинска Електроника“ а градња у „Пицином парку“ се наставља!!!
  Знају ли грађани да радове у Пицином парку изводи фирма из Федерације БХ (док бањалучке фирме листом пропадају)?
  Знају ли грађевински радници из Бањалуке да фирма Бутмир из Федерације БХ која изводи радове у име Слободана Станковића (читај Милорада Додика) доводи махом раднике из Федерације (док наши радници чаме на бироу).
  Шта је са снајком Небојше Радмановића која једина оста „чиста образа“ иако у МУПу имају комплетну документацију о њеној умјешаности у крађи у Електропривреди Српске?

  Ипак су неки ПРИВИЛЕГОВАНИЈИ од других!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *