Још мало о радикалима: На Сокоцу прелазе у Напредњаке

Српска напредна странка обавјештава јавност да је комплетан Општински одбор Српске радикалне странке др Војислав Шешељ – Соколац приступио у Српску напредну странку. Петко Вукојичић, који је био предсједник ОО СРС Соколац, истакао је да су у Српској напредној странци препознали нову политичку снагу у Републици Српској која има истинску жељу, спремност и способност да […]

понедељак, март 11, 2013 / 13:32

Српска напредна странка обавјештава јавност да је комплетан Општински одбор Српске радикалне странке др Војислав Шешељ – Соколац приступио у Српску напредну странку.

Петко Вукојичић, који је био предсједник ОО СРС Соколац, истакао је да су у Српској напредној странци препознали нову политичку снагу у Републици Српској која има истинску жељу, спремност и способност да државу извуче из стања у коме се налази.

Предсједник ОО СНС Соколац, Деливоје Подинић није крио задовољство због чињенице да свакодневно све већи број истакнутих и угледних грађана ове општине приступа Српској напредној странци и у овој опцији виде једину алтернативу досадашњој власти.

Такође, Подинић је истакао да је овај прелазак руководства и чланства СРС-а најбоља потврда да је СНС стабилна и јака странка, која ће на наредним изборима показати праву снагу.



0 КОМЕНТАРА

  1. Иначе, дотични „угледни грађанин“ је освојио 60 гласова на изборима. А цијела листа СРС – Др ВШ на Сокоцу 1,37% тако да је та прича смијешна. Као што је смијешна прича да ће искључење Благојевића довести до потреса у СРС. Мислим да је јуче започет озбиљан процес реструктурирања СРС – Др ВШ.

  2. Човијек који је уништио СРС на Сокоцу због личних интереса сад ће то и учинити и са СНС. Одбор СРС др Војислав Шешељ на Сокоцу и не постоји то је због овог угледног грађанина. Одбор СНС у Сокоцу је распуштен и ако је имао солидан резултат 337 гласова или 4.71% и једини је освоји одборничко мјесто на простору града Источног Сарајева.Два дотична „господина“ из текста су већ заједно били у СРС и допринјели пропасти странке али и општине Соколац сада ће уништити и СНС све због својих личних интереса и сујете.

  3. Koja je ovo farsa.Delivoje neprizna ni svog člana koji je legalno izabran na izborima za odbornika i koji je potpredsednik Skupštine Sokolac.Za ostale informacija da je Delivoje smenjen sa mjesta predsjednika OO SNS Sokolac i da je OO SNS Sokolac raspušten što znači nepostoji Opštinski odbor nego povjerenici koji su nesposobni da Mjesne odbore formiraju a vidim doveli su “opasnog“ propalog političara .Delivoje je istjeran iz Radikala od dotičnog “novog“ člana a sada hoće zajedno u nove pobede. Haha kattastrofa ljudi. Ne nasjedajte na ove dezinformacije Radikali u Sokocu ne postoje već 6 i više godina .
    Pozdrav za sve od istinskih NAPREDNJAKA

  4. Деливоје Подинић иначе подпредседник СНС је имао на Сокоцу 48 гласова а одборник који је прошао дупло више и који је сада подпредседник СО Соколац.Странка је направила добар резултат без уложеног динара. Подинић је требао бити смењен због нерада и лошег вођења странке али је успјео да са Митровићем распусти одбор без образложења и постави неко повјереништво које је Подинић предложио и већ три мјесеца ништа није урађено а странка се осипа. И странци влада диктатура 4-5 људи који гледају само свој интерес и приватизовали су странку и ако немају подршку из Србије што се видјело на локлним изборима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *