Још један социјалиста напрасно прогледао: Ђокић је елементарна непогода

Не желим да будем избачен из Социјалистичке партије после 20 година, отићи ћу сам, рекао је Владо Симић, донедавни предсједник општинског одбора СП у Бијељини. Симић није добио Ђокићеву подршку за предсједника одбора на последњим изборима, иако тврди да је имао већину за то. Он је Ђокића оптужио за диктатуру у странци, маргинализовање свих чланова […]

четвртак, март 27, 2014 / 13:43

Не желим да будем избачен из Социјалистичке партије после 20 година, отићи ћу сам, рекао је Владо Симић, донедавни предсједник општинског одбора СП у Бијељини.

Симић није добио Ђокићеву подршку за предсједника одбора на последњим изборима, иако тврди да је имао већину за то. Он је Ђокића оптужио за диктатуру у странци, маргинализовање свих чланова који су имали резултат и који су угрожавали његову позицију. По њему, Ђокић је у бијељинској СП раније маргинализовао Драгана Перића и Живана Делића, а данас их рехабилитује тако што их користи да би маргинализовао њега, мада их не враћа у органе странке.

-Како се Ђокић понаша, он би ме сигурно избацио из странке, али ја то не желим да чекам. Иако имамо своје мандате, и ја и Чудић, то за предсједника ништа не значи и он нас се одриче. Чудић има други проблем, он је за СП заложио своју имовину и подигао кредит, и ако иступи, сигурно му неће враћати рате – рекао је Симић.

Он је рекао да је 15 година подржавао Ђокића, али да је видио да је био у заблуди.

-Последње три године тај човјек се невјероватно промијенио. Поставио се за предсједника нерегуларно на последњим изборима, акламацијом. Срушио је два најјача градска одбора. Довешће СП до процента са којим неће моћи у парламент, а једини циљ му је да само он влада, и да од Милорада (Додика) добије неку функцију. Он је елементарна непогода за све у странци – рекао је Симић.0 КОМЕНТАРА

  1. sta rece on onome penzineru,Stevancevicu sta ce vama posao viste penzoineri , a kod njega u ninistarstvu penzoner Torbica,Gojkovic u entru za profesionalnu rehabilitaciju,penzoner,gen sek Nosovic penzioner i td.njima treba posao a ovim od Stevancevica netreba.malo je reci ljigo ljigavi ,sta ima gore od toga .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *