Једна вијест о поправљању: Оспособљен мост у Челинцу

Начелник општине Челинац Момчило Зељковић изјавио је данас да је градски мост у овом мјесту оспособљен за саобраћај. "Ситуација на подручју општине, која је страдала у поплавама, се побољшава. Тренутно нам је највећи проблем водоснабдијевање, али се ради на његовом рјешавању", рекао је Зељковић, након што је са начелником Центра јавне безбједности Бањалука Младеном Марићем […]

среда, мај 21, 2014 / 20:59

Начелник општине Челинац Момчило Зељковић изјавио је данас да је градски мост у овом мјесту оспособљен за саобраћај.

"Ситуација на подручју општине, која је страдала у поплавама, се побољшава. Тренутно нам је највећи проблем водоснабдијевање, али се ради на његовом рјешавању", рекао је Зељковић, након што је са начелником Центра јавне безбједности Бањалука Младеном Марићем и начелником општине Котор-Варош Далибором Вучановићем обишао градски мост.

Он је истакао да представници Центра за социјални рад и Црвеног крста достављају неопходне намирнице поплављеним домаћинствима.

"Доста је урађено на чишћењу улица и јавних објеката, али настава у основним и средњим школама у нашој општини још неће почети", навео је Зељковић.0 КОМЕНТАРА

  1. Celinac je srusen kao i drugi gradovi jednako samo o tome vijesti i izvjestaja nema, sem sporadicno. Nacelnik je stavio 0 vreca sa pijeskom pokraj puta .blizu mosta…ali eto…nema povjerenikaB-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *