Један писац-једна књига: \’\’Револуционар\’\’ из звучника

У Специјалној библиотеци за слијепа и слабивида лица Републике Српске у четвртак ће бити промовисана звучна књига “Револуционар“, писца Берислава Благојевића. У циљу афирмације домаћих писаца, повећања књижног фонда али прије свега излажења у сусрет својим корисницима, Специјална библиотека је у 2013. години покренула нови пројекат под називом Један писац – једна књига. Идеја овог […]

уторак, март 26, 2013 / 09:56

У Специјалној библиотеци за слијепа и слабивида лица Републике Српске у четвртак ће бити промовисана звучна књига “Револуционар“, писца Берислава Благојевића.

У циљу афирмације домаћих писаца, повећања књижног фонда али прије свега излажења у сусрет својим корисницима, Специјална библиотека је у 2013. години покренула нови пројекат под називом Један писац – једна књига.

Идеја овог пројекта је сасвим једноставна. Аутор (писац) ће у студију Специјалне библиотеке прочитати своју књигу, која ће бити дигитално обрађена у mp3 формату. На тај начин писци ће бити богатији за једно ново искуство те ће се приближити новој популацији читалаца – путем властитог гласа. Звучне књиге које писци сниме у студију наше Библиотеке биће доступне за изнајмљивање.

Први писац који је ушао у пројекат је Берислав Благојевић са збирком кратких прича „Револуционар“.

Промоција ће бито одржана 28.03.2013. год. у 13 часова у конференцијској сали Библиотеке у Бањој Луци, улица Фране Супила 31.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *