Израел не прихвата одлуку УН, наставак насељавања

Израелски премијер Бенџамин Нетанијаху саопштио је да Израел не прихвата одлуку Генералне скупштине Уједињених нација којом је Палестина добила статус посматрача у свјетској организацији. „Израелске власти ће спроводити нове одлуке о насељавању као одговор на напад на Израел”, рекао је Нетанијаху у свом говору на седмичном састанку Већа министара у Јерусалиму. „Данас градимо Јерусалим и […]

недеља, децембар 2, 2012 / 21:54

Израелски премијер Бенџамин Нетанијаху саопштио је да Израел не прихвата одлуку Генералне скупштине Уједињених нација којом је Палестина добила статус посматрача у свјетској организацији.

„Израелске власти ће спроводити нове одлуке о насељавању као одговор на напад на Израел”, рекао је Нетанијаху у свом говору на седмичном састанку Већа министара у Јерусалиму.

„Данас градимо Јерусалим и наставити ћемо га градити у свим подручјима. То је стратешка мапа израелске државе”, поручио је израелски премијер.

Нетанијаху је истакао да је Палестина „прекршила договор о примирју са Израелом приступивши УН” и да због тога „Израел не прихвата одлуку УН”.

Након што је Палестина у петак добила статус земље нечланице посматрача, израелске власти су одобриле градњу 3.000 стамбених објеката у Источном Јерусалиму који се налази близу границе са Западном Обалом која припада Палестинцима, подсјећа Анадолија.0 КОМЕНТАРА

 1. tuzlak, ti si bolestan tip. Izraelski narod je narod dostojan postovanja, vrijedan i čestit, narod kojeg volim i poštujem kao i svenarode. to sto ga vode političari koji čine nevaljala djela prema drugim narodima je druga stvar, oni svojnarod ne pljačkaju, ekonomija im je uprkos stalnom ratu i neprijateljskom okruženju u usponu, nezaposlenost 2%. a, podji od nasih politicara, i mojih, i tvojih, oni upropastavaju samo svoj narod. Razorili su nam do temelja privredu, ekonomije, kulturu, sport, moral… odveli su nas u bijedu, zavadjaju nas, ne daju nam posla, zadužuju nas, a oni izmedju sebe saradjuju, namjestaju poslove jedni drugima, smiju se, i zato ih sram bilo….Tuzlak, , pogledaj dom svoj , andjele….A, nasi domovi su onakvi sto kaze ova pjesma.

 2. Гледам ову мапу на слици.. ал’ Јеше одрађују посао- свака част! 😀 Школски примјер да се уз добар п.р. и јаке лобије- СВЕ може.. Етничко чишћење- шта је то?? 😀

 3. Тузлак, само си још ти фалио. Ми на Фронталу већ имамо Рамуша који за све невоље овог свијета криви Чифуте.
  Педеру један, док Србин није постао предсједник свијета, није било шансе да се палестинска застава стави на њујоршки јарбол. Ако већ немаш културе да се, као пријатељ Палестинаца, захвалиш Поздерчићу, онда разгули са Фронтала да ти се не бих најебао нене.

 4. То можда није нарочито морално и све то,али је сврисходно циљу који Израел има…

  Ето,шта значи када у спољној политици направиш прави одабир,станеш на страну јачег.Можеш све.Па и да будеш поштен.Не могу а да не мислим да смо и ми могли бити у оваквој ситуацији.

 5. Kalabalak, 03.12.2012. 09:02:49
  Dobrovoljno preselenje naroda ili migracije zasnovane na bazi mikro i makro ekonomskih cinilaca.

  Ovako se sastavi na papijeru,ondak procita neki Japanac na nekoj UN sjednici,uspavani debeloguzani dignu ruku kad treba(neposredno prije pauze za rucak),rezolucija prodje i onda CNN moze mirne savjesti prenijeti “istinu“a svjetski pandur ako treba i pomoci “legitimne akcije“delozacije itd….
  A nije ni laz…jeste zasnovano na “ekonomskim ciniocima“…od njih zavisi i plata svjetskog pandura,svjetskog sudije,cistacice i potrira u zgradi UN……….

 6. Kalabalak, 03.12.2012. 09:02:49

  „Етничко чишћење- шта је то??“

  Терминологија (продукт) јеврејске мафије, која има за циљ да се скрене пажња са битних на небитне ствари… 😉

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *