Иванић прихватио Вучићев позив, у ауту има мјеста за још двојицу

Позив премијера Србије Александра Вучића да сви чланови Предсједништва БиХ посјете Србију, за сада је прихватио једино предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић, пишу „Вечерње новости“. Он је рекао да је Вучић овим позивом повукао још један државнички потез који доприноси помирењу и смиривању страсти. Иванић је нагласио да очекује да ће што прије доћи до […]

среда, јул 15, 2015 / 10:28

Позив премијера Србије Александра Вучића да сви чланови Предсједништва БиХ посјете Србију, за сада је прихватио једино предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић, пишу „Вечерње новости“.

Он је рекао да је Вучић овим позивом повукао још један државнички потез који доприноси помирењу и смиривању страсти.

Иванић је нагласио да очекује да ће што прије доћи до посјете и да сви политичари у БиХ, заједно са државницима Србије морају да заједно раде на помирењу и смиривању ситуације.

Александар Вучић званично је јуче позвао предсједавајућег и чланове Предсједништва БиХ Младена Иванића, Драгана Човића и Бакира Изетбеговића да што скорије дођу у заједничку посјету Србији.0 КОМЕНТАРА

 1. Иванић је и у овом случају „Сребреница“ показао досљедност и политичку мудрост. Замислите само како би се понашао његов протукандидат у оваквим ситуацијама.
  Зна ли ко шта је са Бориславом?

 2. Gospodin Ivanić radi svoj posao za čistu desetku.Mislim da RS treba da bude ponosna kako je ovaj čovjek predstavlja i u svijetu i u Predsjedništvu BiH.
  Za Petrojka,
  Koliko ja znam naš Borislav je živ i zdrav.Više podataka o njemu možeš naći na njegovom blogu:borislavradovanovic.blogspot.com.

 3. Борислав је добро, престао је са штрајком у прошли петак.

  Баш тај дан сам обишао Борислава,провели смо два-три часа заједно, нешто сами, нешто са његовим колегама.

 4. ribar,

  Хвала на информацији. Ових дана сам улазио на „фронтал“ само да видим има ли каквих вијести о Бориславу.
  Драго ми је што сам прочитао да је добро. Ово је вријеме у коме не вриједи борити се са „вјетрењачама“, отишло је ово све до ђавола.
  На основу његових коментара и текстова закључио сам да се ради о једном веома храбром и честитом човјеку.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *