Иванић: Досадашњи ток предизборне кампање протиче коректно

Предсједник ПДП-а Младен Иванић сматра да се досадашњи ток предизборне кампање за локалне изборе у БиХ одвија коректније него ранијих година. "Очекујем да ће тако бити до избора, као и након њих", рекао је Иванић данас у Модричи и додао да очекује боље резултате ПДП-а у овим, у односу на прошле изборе. Иванић је најавио […]

петак, септембар 14, 2012 / 18:44

Предсједник ПДП-а Младен Иванић сматра да се досадашњи ток предизборне кампање за локалне изборе у БиХ одвија коректније него ранијих година.

"Очекујем да ће тако бити до избора, као и након њих", рекао је Иванић данас у Модричи и додао да очекује боље резултате ПДП-а у овим, у односу на прошле изборе.

Иванић је најавио да ће руководство странке у наредном периоду већу пажњу посветити изборним кампањама у мјестима гдје ПДП има начелничке кандидате, односно у Требињу, Мркоњић Граду и Котор-Варошу.

Предсједник ПДП-а каже да је разочаран што није постигнут договор са СДС-ом о предизборној коалицији на цијелој територији Републике Српске. Он је рекао да ПДП неће ући у коалицију ни прије, нити послије избора, на свим нивоима са СНСД-ом, а ако дође до коалиције, то ће бити у веома мало средина након избора.

Иванић је на састанку са кандидатима листе ПДП-а за парламент Модриче рекао да од модричког ПДП-а очекује да заузме треће мјесто по броју гласова.

Иванић је претходно присуствовао отварању Трећег сајма привреде "Модрича 2012", који се данас и сутра одржава у Модричи.

Носилац листе ПДП-а за Модричу Ненад Шабић рекао је да ова странка, с обзиром да у Модричи нема свог кандидата за начелника општине, неће сметати ниједном од три начелничка кандидата у борби за ову функцију.

У актуелном сазиву Скупштине општине Модрича ПДП има једног одборника, који је чинио већину са СНСД-ом, СДП-ом БиХ, ХДЗ-ом и одборником из реда националних мањина.0 КОМЕНТАРА

  1. „On je rekao da PDP neće ući u koaliciju ni prije, niti poslije izbora , nasvim nivoima sa SNSD-om, a ako dođe do koalicije to će biti u veoma malo sredina nakon izbora“

    E to se zove PDP koji će inače moće da osvoji mandate u veoma malo sredina i tu će sa SNSD-om iću u koaliciju.

    Ma bravo profesore, pravi si opozicionar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *